Mourinho: "Galatasaray'a karşı farklı bir bakış var. Güvenilir bir lig için bu işlerin bitmesi gerekiyor"

İtalya’da da pek karşılık bulamamıştı bu konuşmaları.

Akdeniz ülkeleri falan bizler zaten hardcore ülkeleriz. Hele Türkiye.

Mourinho’nun bilmesi gereken şey bu konuşmalar rakibi baskı altına almaz daha da kamçılar.

Biz böyle konuşmalar çok gördük, açsın Beyaz Futbol’u göstersinler yeterli.

Cumhurbaşkanının teğmenlere o kılıçlar kime kalkıyor dediği ülke burası maalesef

Röportajı yapan Ahmet Selim Kul'muş :asd:

ahmet-selim-kul-kimdir-hangi-takimli-kac-yasinda-ve-nereli-54461.jpg

Ulan hiç şaşırtmıyor. Daha 4-5 ay önce hani Aziz Yıldırım'la Ali Koç'un tartışmasında mal gibi ortada kalan, modere edemeyen moderatör. Ali Koç'un yere düştüğü maçtan sonra yine HaberTürk'te denk geldim. "Neden hep Fener'in başına bunlar geliyor, Fener öyle mağdur öyle mağdur ki..." Anne babasını savunuyor zannedersin. Karşısında da her canı sıkıldığında basını toplayıp birilerini tehdit eden, ülke insanını ayrıştırmak için var gücüyle çalışan bir başkanı olduğu için olmasın diye soracak biri de olmayınca böyle at koşturuyor bu tipler. Eminim bu soruyu da hep ben sormayayım sen sor diye kıza tembihlemiştir.

Ben de katılıyorum arkadaşlara, bunlar bu şekilde devam etsinler. Biz yeter ki yarışta kalalım bu yalanların sonu gelmeyecek zaten onu baştan kabul ettik. Ama çok küçük kafalılar gerçekten. Çok büyük çingenelik şu yaptıkları.

morinyoda olsan Türkiye'ye gelince konuşulacak tek konu Galatasaray evet, kamerayı gördüğü anda başlıyor, zaten nedenini daha önceki röportajlarından görebiliriz, en büyük ve tek büyük biziz her seferinde teyitliyor zavallı

Yalı veledi ve avanesi bu çingeneye ne dediyse ağzından bizi düşürmüyor. Açıkcası böyle konuşması beni hiç rahatsız etmiyor aksine bize ekstra motivasyon olur

Ben bir saniye bile Galatasaray'ı düşünmem diyen adamın her açıklamasında ağzından Galatasaray'ı düşürmemesi ...

Meczup'a cevap vermemek en iyi sonuç doğurur. Yokmuş gibi davranıyoruz.

Kim gelirse gelsin 2 gün de kendilerine benzetiyor kodumun loserları.

Burayı ispanya yada ingiltere zannediyor mourinho demeden yolda giderken arkadan götüne tekmeyi yiyecek aklını kaybedecek haberi yok.
Olm burası kurtlar sofrası iki ortaya alırlar korkudan 2 ay sokağa çıkamaz hale gelirsin

Lan avel bizde her iş algıyla yürüyor, senin çapın yetmez buraya. Mart-Nisan gibi bir açıklamayla bütün insicamınızı bozacağız şimdilik sallamaya devam et.

Mourinho'yu severdim; manipülatif olduğunu ve psikolojik savaşlarda oldukça becerikli olduğunu biliyordum, ama bu kadar alçalacağını tahmin edemezdim.

Ali Koç, ona sanki bir sunum yapmış gibi, yalanları ağzında sakız gibi çiğniyor. Oysa son iki sezondur Fenerbahçe, hakemler tarafından şampiyonluk potasında zorla tutuldu.

Her basın toplantısında Galatasaray'ı konuşuyor. Tam bir Ali Koç kuklası olmuş Mourinho.

Böylesine çirkin ve zavallı bir camia görmedim...

Mourinho'nun maç sonu açıklamaları:
"Meslektaşım Okan’ın bu hakemle yakın arkadaş olduğunu bilmiyordum. Şimdi siz söyleyince öğrendim. Hakemler dürüst olduğu müddetçe başkanlarla, teknik direktörlerle, gazetecilerle arkadaş olabilirler"

Başladılar yine algıya ve ağlamaya.
Umarım maç sonunda ağlayan onlar olur.

Sezon başından beri her maç sonrası bizimle ilgili bir şey söylüyor. Bu kadar karaktersiz olduğunu bilmiyordum.

"Ben bir saniye bile Galatasarayı düşünmem"
Haftalardır Galatasaray Okan Buruk diye köpek gibi havlıyorsun be ezik

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

Algıya bak algıya , ağız ishali herif.

Geri
Üst Alt