Mourinho Manchester United'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yine yanlis hamle. Man U'ya yakismaz defansif futbol. Yalniz Alex Ferguson harbi yasayan efsane anasini satayim. Adam gitti Man U bitti.

Tipki bizim FT ile aramizdaki durum. Bir kisiye bagli kalmakta cok kotu sonuclar dogura biliyor boyle. Bizden ne zaman FT yok o zaman perisaniz. Hem artilari hemde eksileri var iste...
Mourinho yalnızca defansif futbol oynatmaktan anlayan bi adam değil. Chelsea'ye oynattığı oyundan çok daha farklı bi oyun oynatacağını düşünüyorum ManU'ya. Giderse tabi...

tüh be kaçırdık

Aslanimiz, dünyanin en büyügü Mourinho eski günlerine kavusturacaktir kirmizi seytanlari.

Van Gaal´i derhal almamiz lazim...

Tipki bizim FT ile aramizdaki durum. Bir kisiye bagli kalmakta cok kotu sonuclar dogura biliyor boyle. Bizden ne zaman FT yok o zaman perisaniz. Hem artilari hemde eksileri var iste...

Zaten dogru olan, seni en üst seviyeye tasiyacak TD ile mümkün oldukca uzun yillar calismaktir.

Pas. Genç yetenekleri değerlendirme konusunda pek iyi değil. ManU'nun felsefesine aykırı bir menajer.

EPL bu sezon çok çekişmeli ve zevkli geçecek. Maçları kaçırmamak da fayda var.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Fenerbahçe gibi dünya kulübü dururken neden Manu'yu tercih ettiğini inanın anlayamadım.

Manchester United 2 yanlış tercih sonrasında zorunluluktan Mourinho'yu getirmeyi tercih ediyor. Manu taraftarları falanda istemiyordu normalde Mourinho'yu çok defansif tercihler yaptığı için ama 2 senenin faturası Moyes ve Van Gaal ile çok ağır olduğu için Mourinho şu an doğru tercihmiş gibi duruyor.

Mourinho ManUtd a giderse ilk transferi de belli: Zlatan.

Halbuki ben kesin fenere gelir diyordum hayret.Aziz nasıl alamamış Mouvinho yu.

Manchester United hata yapıyor bence. Pochettino gibi biri lazımdı United'a uygun adam o.

Son düzenleme:
Van Gaal i kapmamız lazım diyecem ama avrupada olmayan takıma ne diye gelsin pff

Bence yine yanlis hamle. Man U'ya yakismaz defansif futbol. Yalniz Alex Ferguson harbi yasayan efsane anasini satayim. Adam gitti Man U bitti.

Ben de yakismiyacagini dusunuyorum, Pochettino daha iyiydi bence Man United icin, tabi gidermiydi onu bilemem.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Ben de yakismiyacagini dusunuyorum, Pochettino daha iyiydi bence Man United icin, tabi gidermiydi onu bilemem.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Aynen abi. Kulupler olaya sadece basari diye bakmamali. Evet belki sampiyon yapar ama hic bir zaman Man U geleneklerine uymayacak bir futbol anlayisi ile olur. Hepimizin bildigi Man U hizli , seri paslar ile oynayan , ileride pres yapan bir yapidaydi. Tipki bizim gibi...

Galatasaray dendigi zaman akla gelen ilk futbol anlayisi ileride yipratici pres , topa sahip olan ve paso hucum yapan bir futbol takimi :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt