Haber Mourinho: “Okan Buruk bu performansı ile Hollywood'a katılabilir”

Bu arsız hakkında jump like a monkey ifadesinden sonra yazmıştım. Bu arsızı hitap kitlesi savundukca malum tff ödül gibi ceza verdikçe daha üst levele taşıyacak. Bu hep böyleydi. Bu portekiz çingenesini avrupada kimse istemedi istemez de. Kendisi de farkında. O yüzden daha beter rezilliklere hazır olalim. Tescillilerden sonra rota Suudi.

Ulan geçmişte ben de bunu bir şey zannediyordum. Herif hakikaten Portekiz çingenesi çıktı veya andropoz ağır gelmiş belli ki kafa gitmiş. Biz ne kadar eleştirsek de o dalga geçmeye çalıştığın herif senin evinde oynadığın iki maçta içinden geçti. Ama çıkarmadı içinde gezdirdi. Acıdan kıvranırken adamın burnunu sıktın. Tuttuğun şey az geldi herhalde bir de burun istedin.

Ulan hıyar ağası! O tasmalı köpeğiniz olmuş federasyon ve hakem kurulu olmasa lig çoktan kopar giderdi. Sen de şu an Portekiz veya Arabistan'da basurunu parmaklıyor olurdun. Şimdi yine hakemle kazandığın Trabzon maçından sonra bir yerlerin kalkmış. Hala daha yok hollywood bilmem ne diye sayıklamış herif yahu.

Birazcık utanma duygusu birazcık omurga lazım insan olan da ama sende yok belli ki.

Edepsiz kaşar

Okan buna süper kupa finalinde bir set daha kay efsene mertebesine ulaş.
Bu sefer ağır tahrik et dallamayı saldırmaya çalışırsa da yanına al birini hastanelik etsin dallamayı. Ekibin yarısı bir işe yaramıyor zaten hepi topu 3-5 ay maça çıkamama cezası alır o da çok etki etmez.
Yanında sağlam yumruk yapıştıracak birini koyun.

Yönetim bir işe yara messinin koruması gibi birini koy en kötü kamil gerivites yapsın korkak diye daha çok tahrik ederiz şerefsizi.

Bu eleman bu sezon bizi kendi sahamızda iki kez ezerek yense aylarca sokmadık laf bırakmayana kadar susmazdı. Okan hocam elinde müthiş bir koz varken ya susuyorsun, ya anlamsızca konuşuyorsun, yada hırsına yenik düşüp garip şeyler yapıyorsun.

Şu vaziyet kolay kolay her teknik adamın eline gelmez. Şu herifi bu haldeyken maymun edemiyorsan sen bilirsin!!

Ben anlamıyorum bu saçmalıklardan diyorsan profesyonel yardım al. O anda yapacağın şey kahkahalarla gülüp işaret parmağıyla gösterip işte bu morinho demendi. Bu herifin teknik adamlılığının yarısı manipülasyon yarısı körüklü otobüs. Ezdirme kendini yahu!

Son düzenleme:
Bu ortodoks çocuğuna cevabı yönetim versin. Şu an konsantrasyon zamanı.

Okan Buruk sezon içinde 2 kez gerekli cevabı kanırta kanırta verdi. Türkiyeden gitse de bu acısı geçmeyecek bu kevaşenin.

sen bekle anneciğini granny kategorisinde 1 numara yapacağız 1.5 ay kaldı şunun şurasında

Okan buna süper kupa finalinde bir set daha kay efsene mertebesine ulaş.
Bu sefer ağır tahrik et dallamayı saldırmaya çalışırsa da yanına al birini hastanelik etsin dallamayı. Ekibin yarısı bir işe yaramıyor zaten hepi topu 3-5 ay maça çıkamama cezası alır o da çok etki etmez.
Yanında sağlam yumruk yapıştıracak birini koyun.

Yönetim bir işe yara messinin koruması gibi birini koy en kötü kamil gerivites yapsın korkak diye daha çok tahrik ederiz şerefsizi.
Allah korusun. FB şampiyon olmadan nasıl süper kupa oynayabilir ki?

Okan buruk bu performansı ile ananı bile becerebilir huur evladı sahtekar puşt seni seversim tabi tekkeyi domaldı bir güzel size

Bu fenere her fırsatta basacan abi üç çocuklu karılar gibi dırdır dır car car car bu ne yav

Bu ifadeler de normalde ceza gerektiriyor. Okan Hoca ağlıyot dedi diye ceza almıştı. Çürümüş ülkedeki çürümüş sistemde tiyatro oynanmaya devam edilecek.

Arsız ölünce g.tü sakız çiğnermiş. Eşeği anırtan TFF siymiş.

Geri
Üst Alt