Haber Mourinho: "Şampiyonluğu kimin kazanacağı, lig başlamadan belli olmuştu"

Bir de bu çingenin uzun saçlı versiyonu vardı.. ' Bu ligin gerçekliği yok ' diyerek 3 er 3 er yiyordu..

O çingeneyi Arabistandan kovmuşlar.. Sanırım orada da bulamadı ligin gerçekliğini...

Bu çingenin de sonu aynı olacak..

Derin anlam : " bu ali kocla acunla mi sampiyon olacaktim, belliydi diyorum iste..." Diye kivirir arabistana gidince

Her hafta ne maça çıkıyorsun o zaman.

Galatasaray ile yarışmıyorsan ve ortada zaten bitmiş bir yarış varsa senin futbolcun niye oynasın.

2 aydır futbol oynamadı gram takımın. Sene başından beri bana göre deplasman Rangers dışında Fener’in galibiyeti hak ettiği maç bile yok rakiplerin zayıflığına rağmen.

Geçsin bu işleri.

Geldiği zamanda belirttik

Zamanı çoktan dolmuş bir adamdır Mou

Bir de ancelotti var böyle zamanı dolmuş

Seneye de keşke onu denese yaa Koç :))

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi ne verdi takıma acaba, tek taktiği içeri orta kafa gol, rakipler bunu çözdü de işte isteyen önlem alıyor, çoğu takım sana kaleyi açmasa şu an bjk ile 3.lük mücadelesi veriyordunuz be.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terbiyesiz adam! bu sene Fenerbahçe, 2016-2017 Beşiktaş gibi kollandı, hakem ile tek bir puan dahi kaybetmediler yok hayır kaybettik diyen olursa alnını karışlarım kimse aptal değil.

Son 3 yılın en kolay şampiyonluğunu elde ettik bir an bile acaba mı olmadık hala masal anlatıyorlar bunlara kalsa İcardi ile Osimhen'i onlar istemediği için biz aldık hatta kafayı tam yediklerinde sizi biz şampiyon yapıyoruz diyebilirler.

Geldiği zamanda belirttik

Zamanı çoktan dolmuş bir adamdır Mou

Bir de ancelotti var böyle zamanı dolmuş

Seneye de keşke onu denese yaa Koç :))

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktaş tahmini ne zaman kapatırsın hesabi?

Ekli dosyalar

• IMG-20250504-WA0006.webp
    IMG-20250504-WA0006.webp
    47 KB · Görüntüleme: 15
Geri
Üst Alt