Haber Mourinho: "Son 7 senede Türk futbol tarihinin gördüğünden daha fazla final oynadım Avrupa'da"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000069295.webp

Soru: "7 senedir Şampiyonlar Ligi'nde yoksunuz. Tercihlerinizi nasıl buluyorsunuz?"

Jose Mourinho: "Son 7 senede Avrupa'da 2 final oynadım. Yani son 7 senede Türk futbol tarihinin gördüğünden daha fazla final oynadım Avrupa'da."

Jose Mourinho: "Bugün 2 tane maç vardı. Biri 11-11'di diğeri 11'e 10'du. İlkinde rakibin şutu yoktu. Maçı domine ediyorduk ama kırmızı karttan sonra oyun değişti. 2. yarı bizim için zordu. 2-1 yapacak skoru bulabilirdik ama genç kalecimizin hatasıyla geriye düştük."

Jose Mourinho: "Önümüzdeki sezon burada mıyım diye soracak olursanız, başkanımız televizyonda yaptığı röportajda kalmamı istediğini söylüyor. Herhangi bir değişiklik varsa, bu konuda bana bir şey söylenmedi."

Jose Mourinho: "Cenk Tosun'u sezon içerisinde daha fazla oynatmadığım için pişmanım."

Jose Mourinho: "Bazı oyuncular var, önümüzdeki sezon burada olmayacaklarını biliyorlar. Bundan etkileniyorlar. Kafasında soru işareti olanlar da etkileniyorlar."

Kompleks, kibir, trip. Psikolojisini bozdu Okan hocam. Fazla ömrü kalmadı barınamaz.

Ne yapalım yani plaket mi verelim biat mı edelim sana. Guardiola, klopp senin kadar hava atmadı egoist herif

Bu herif hala winner ama işte fenerbahçe genleri daha baskın olduğu için adamın hiç bir şansı yok..

Google'dan Uefa'dan başka finalleri var mı diye bakmış.

Fenerbahce klubunun ozetidir bu adam isime bakip adama bakmadan getirirsen boyle icinizden gecer
Adam hep boyle ukala kibirliydi
Chelsea den sonra kafada herseyi bitirdi romaya kadar dustu ordan da kovuldu alirken etkietine degil
İcerigine bakacaksınız
Simdi gidip terzic getirirler
Tam onluk bir hareket
Kontra oynatan küçük takım hocasi devam Ali devam

eski çamlar bardak oldu josecim ayrıca köyferans ligini kupadan saymana epey güldüm. Zaniolo denen tenekenin attığı golle mi almıştın sahi

Sormazlar mı, o küçümsediğin ligte liderden kaç puan fark yediğini? Hadi köyüne dön daha alçalmadan.

Onun bunun çocuğu geldiğinden beri ülkeyi küçük düşürücü aşağılayıcı şeyler söyleyip duruyor ve kesinlikle hiç bir şekilde hesap sorulmuyor.

Allah'ın çingenesi.

Geri
Üst Alt