Video Haber - Mourinho: "Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor" - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Video Haber Mourinho: "Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor"

Daha geçen hafta nizami golümüz verilmedi. Adama algı yap demişler, ezberletip konuşturuyorlar İşte. Mourinho da olsa, fener ile bağlantın olunca böyle küçük duruma düşüyorsun işte. Psikolojik olarak çok üstlerindeyiz, bir de sağlam yönetim olsa, bunlar kulübü batiracak şekilde hareket ederler.

Ciddiye alınacak birisi değil, en formda zamanındaki bile en iyi hocalar içinde ilk 10'a zor girerdi bu.

Kendini sürekli öven, anlamsız seviyelerde egosu olan bir adam bu. Tam Fenerlik hoca yani.

Biz de bu sekilde aciklamalar yapmaliyiz, kim ne derse desin. Gecen sezon Selahattin Baki denen kopegin gorevini bu herif ustlenmis. Kollandiklari konularda haklari yenmis gibi aciklama yapip iftira atarak algi yapiyorlar. Biz de boyle direk hedef gostererek nasil kollandiklarini surekli hatirlatmamiz gerek.

Yarın bir yöneticiden şöyle açıklama iyi gider:

"Daha 3 maçta 5 tane falan kırmızı kartı es geçilen takımın dünyaca ünlü troll teknik direktörünün sözde bize çıkmayan sarı kartlardan bahsetmesi oldukça ironik ve biraz da komik"

Hangi 5 falan derlerse... "Az bile söyledim, 15 tane bile olabilir" falan demesi lazım... Şaşkın şaşkın bakan basın mensuplarına da "Ali Koç'un milyon eurolar saydığı yeni süperlüks trolünün bu işkembeden uydurma sözlerine atfettiğimiz ciddiyet seviyesi bu kadar işte, boşuna uğraşmasınlar" diyerek yürüyüp gitmeli...

Yarın bir yöneticiden şöyle açıklama iyi gider:

"Daha 3 maçta 5 tane falan kırmızı kartı es geçilen takımın dünyaca ünlü troll teknik direktörünün sözde bize çıkmayan sarı kartlardan bahsetmesi oldukça ironik ve biraz da komik"

Hangi 5 falan derlerse... "Az bile söyledim, 15 tane bile olabilir" falan demesi lazım... Şaşkın şaşkın bakan basın mensuplarına da "Ali Koç'un milyon eurolar saydığı yeni süperlüks trolünün bu işkembeden uydurma sözlerine atfettiğimiz ciddiyet seviyesi bu kadar işte, boşuna uğraşmasınlar" diyerek yürüyüp gitmeli...
Usta hiç ciddiye almaya gerek yok bence. Yönetim buna niye cevap versin? Mourinho mutlu olur cevap verilince.

Ciddiye almadan saplayıp geçmek lazım. Sorana da öyle mi demiş diye gülüp geçmek lazım.

bu herif GS ye gıcık falan değil... para karşılığı bunların hepsi söyletiliyor - birde bilerek gündemde agresif olmak adamın stratejisi.

tüm sezon yapacak.

Her zamanki gibi böyle algı yapa yapa hakemlerin performanslarına direk etki edecekler.

Morinho denen beş para etmez namussuz şerefsizi iyi insan iyi tenik adam diye yutturdular bize.öyle kepaze adam ki çalıştırdığı takımlarda beğenmeyip gönderdiği adamların nasıl dünyanın en iyi oyuncuları olduğunu gördük.

Bizim başımızdaki adamlar Galatasaraylı olmadığı için anında ve olması gereken tepki açıklaması yapılamıyor.Yoksa öyle fıraatlar geliyor bunlar öyle güzel itin gtüne sokulurki başımızdaki çapsızlar yüzünden bu fıraatları kaçırıyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üst Alt