Haber Mourinho, Yayıncı Kuruluş Muhabirinin Sorusunu Beğenmedi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1745173207930.webp

beIN Sports muhabiri: "Birçok eksiği olan Kayserispor'dan 3 gol yediniz. Sebebi nedir?"

- Jose Mourinho: "Maç sonrası ilk sorunuzda, Kayserispor'un eksik oyuncularını sordunuz. Neden? 10-12 yaşın altında oyuncular mı, profesyoneller ve kadronun bir parçası olan oyuncular. Dürüstlük ve onura sahip oyuncular. Amacınız nedir? 3 soru sordunuz, 2 kere eksik oyunculardan bahsettiniz?"

Jose Mourinho: "Çok fazla top kaybettik. Atmış oldukları bütün goller bizim top kayıplarımız sonrasında gelişti. Rakibin de hakkını teslim ediyorum ama bizim yaptığımız hatalar olarak açıklıyorum. Her şeyi riske ettik ve maçı 3-2'ye çevirdik. Nesyri 4-2 yapabilirdi. Sonrasında orta sahadaki top kaybından sonra golü yedik. Garip bir maçtı. Çok şanssızdık. Çünkü 4-2 yapabilecek pozisyonlarımız vardı. Skriniar'ın direkten dönen şutu vardı. Şunu da söyleyeyim. Sahada istikrardan ziyade inişli çıkışlı bir grafik sergiledik."

the zırlak one the tazminat one herife tüm olumsuz sıfatlar uyuyor

Fener ağlama

Psikolojisi bozuldu. Muhabirin ta*aklarını sıkacak sandım.

Muhabir o soruları sorarken gözlerini ve burnunu eliyle korumaya almış diye duydum!..

Şu çingene geldiği gün söyledik. Bunların modası artık geçti. Çok korkanlar vardı. Donunu salıncak yapar diyenler vardı. Bu adamın oyun sistemi 15 yıl önce bitti gitti.

Geri
Üst Alt