Haber Mourinho, Yayıncı Kuruluş Muhabirinin Sorusunu Beğenmedi

Jose Mourinho: "İşler iyi gittiğinde, en iyi teknik direktör oluyorsun. Kötü gittiğinde, kötü teknik direktör oluyorsun. Buranın kültürü böyle. Ama ben böyle değilim. Daha dengeli bir kişiliğim var."

Jose Mourinho: "İşler iyi gittiğinde, en iyi teknik direktör oluyorsun. Kötü gittiğinde, kötü teknik direktör oluyorsun. Buranın kültürü böyle. Ama ben böyle değilim. Daha dengeli bir kişiliğim var."
ben rakip td lerin burnunu sıkan gözüne parmak sokan tarzda bir karaktere sahibim demiş mi

Ağzına zbam diye yapıştıracan şaşkın şaşkın bakacak

Götinho ağlaya ağlaya bi hal oldun sen de bu sezon.

tazminatını verebilecek olsalar bence çoktan göndereceklerdi 12 milyon euro diyorlar

Ne soracaklar hıyar, dün akşam ne yediniz diye mi soracaklar

Bunu kovamazlar seneyede eğlence çıkacak bize

Ağlak haklı, maçı domine etmediler tabi ama salak salak gol kaçırdıkları da aşikar.

JM bizde olsaydı nasıl olurdu acaba? Bence gene şampiyon olurduk ama oynattığı top bizi fıtık ederdi.

- Jose Mourinho: "Maç sonrası ilk sorunuzda, Kayserispor'un eksik oyuncularını sordunuz. Neden? 10-12 yaşın altında oyuncular mı, profesyoneller ve kadronun bir parçası olan oyuncular. Dürüstlük ve onura sahip oyuncular. Amacınız nedir? 3 soru sordunuz, 2 kere eksik oyunculardan bahsettiniz?"

Şu kısımda doğru söylemiş.

- Jose Mourinho: "Maç sonrası ilk sorunuzda, Kayserispor'un eksik oyuncularını sordunuz. Neden? 10-12 yaşın altında oyuncular mı, profesyoneller ve kadronun bir parçası olan oyuncular. Dürüstlük ve onura sahip oyuncular. Amacınız nedir? 3 soru sordunuz, 2 kere eksik oyunculardan bahsettiniz?"

Şu kısımda doğru söylemiş.
kelime oyunu yapmaya gerek yok bence sarper abi.

spikerin değindiği nokta bu mu sence? kayseri'de eksiklerin yerine oynayan oyuncular tabiki de yetişkin oyuncular ama kaçının ne kadar tecrübesi var?

fb'de 3 eksik olsa ağlak one her gördüğü mikrofona hüngür hüngür ağlardı eksiğiz diye.

kelime oyunu yapmaya gerek yok bence sarper abi.

spikerin değindiği nokta bu mu sence? kayseri'de eksiklerin yerine oynayan oyuncular tabiki de yetişkin oyuncular ama kaçının ne kadar tecrübesi var?

fb'de 3 eksik olsa ağlak one her gördüğü mikrofona hüngür hüngür ağlardı eksiğiz diye.
Ne olursa olsun profesyonel oyuncular,puan kaybedilen bir maç sonrası TD olarak bana sorulsa ben de o tepkiyi verirdim muhtemelen

Geri
Üst Alt