Mourinho: "Yediğimiz 2. gol bazı takımlar için faul oluyor ama bizde faul olmadı"

O dokunmaya lehimize faul verilse 1 hafta ağlardı

Mou bu kanziii dünyanın en iyisi kaos istiyorlar ama o işte iyi olduğumuzu unutuyorlar. Bu hatayı Abdullah Avcı yaptığında neler olduğunu bile bile aynı yolda devam ediyorlar Samsun direk rakibi olan bir takımdan güzel bir puan aldı helal olsun 😁

Oğuz Aydın için ‘’Başkan top top top seviye bir oyuncu aldın’’ dediğinde dalga geçip söğüşlemeye geldiğini anlamıştım.

Bu akılsızlar bunun ekmeğine yağ sürdü. Gittiler buna cinlik öğrettiler. İşte biz medyayı hakemleri federasyonu böyle mağdur gibi konuşarak baskı altına alıyoruz. Bunu yapınca hakemler bizi kolluyo rakibi doğruyo. Sende böyle konuşursan işin rahatlar dediler. Buda bilip bilmeden çıktı konuştu :) Ve bunların dediklerine inanmış bile olabilr. Zaten amacı tazminat böyle de yaptırınca siz söylettiniz diyip işin içinden çıkıp tazminatı alıp gitcek. Adamın hal haraketleri konuşmaları resmen ben sizi soymaya geldim. Gelmiş olmam yeter size zaten verin paramı gidiyim tarzında. Bunlar yine iyi bi üç kağıt yapalım derken patladılar :)
Arabistan takımı çoktan anlaşmayı yapmıştır bile

çok ilginçtir bu takıma gelen herkes 3-5 günde çingenleşiyor, ya da bunlar gidip hep kendi gibi çingenleri buluyor
Daha geldiği ilk günden aklısıra algı oyunları yapmaya başlamıştı zaten ama bura bunun menbağı
Hatta bununkiler basit bile kaçıyor

patronuyla aynı viskiyimi içiyorlar merak ettim maç sonu keşke sorsaydılar

Ekşide biri iyi hatırlattı. 2 hafta önce Alanya maçında daha ağır faule devam dediler.

Konuşan morinho değil ki, konuşan ali koç bu malloyuda kendi kuklası yaptı mac öncesi bunun kulağına söylemesi gerekenleri üflüyorlar bu mallo da onları fızıldıyor, yalan yok inter döneminde hayranıydım ama bomboş bir karaktermiş onu görmüş olduk.

Siz yıllık 15 milyon euro verip dünya yıldızı bir hoca getirdiğinizde hocanıza şampiyonluk, başarı, beklenti vb. gibi şeyleri ilk iş anlatacağınıza ilk anlattığınız şey rakibinizin başarıları olursa ve buna kılıf olarakta yapı var yapı diye anlatırsanız. O hocanın da başarı umurunda olmaz parasını alır tazminatını bekler başarısız olursa diyeceği şey belli çünkü yapı var.

Siz yıllık 15 milyon euro verip dünya yıldızı bir hoca getirdiğinizde hocanıza şampiyonluk, başarı, beklenti vb. gibi şeyleri ilk iş anlatacağınıza ilk anlattığınız şey rakibinizin başarıları olursa ve buna kılıf olarakta yapı var yapı diye anlatırsanız. O hocanın da başarı umurunda olmaz parasını alır tazminatını bekler başarısız olursa diyeceği şey belli çünkü yapı var.

hasan agabey yat

Trio bile temiz dedi pozisyona crying one

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz adalet falan istemiyorsunuz ayrıcalık istiyorsunuz. Bırakın bu işleri artık

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Farkındaysanız Sameti oyuna almayı bir eksiklik ve bahane olarak sunuyor. sanki rakibi citymiş gibi merti alamamış falan :asd:

çok ilginçtir bu takıma gelen herkes 3-5 günde çingenleşiyor, ya da bunlar gidip hep kendi gibi çingenleri buluyor
Daha geldiği ilk günden aklısıra algı oyunları yapmaya başlamıştı zaten ama bura bunun menbağı
Hatta bununkiler basit bile kaçıyor

Bu adam hep böyle iğrenç biriydi. Diğer takımlardaki açıklamaları da bu şekilde ama Fenerbahçe için özellikle Galatasaray üzerine oynaması söylenmiş net bir şekilde kendine.

Oynadıkları futbol vasat üstü olunca kendi taraftarı bile yemiyor bu açıklamaları. Dikkat ederseniz yapılanma bilmemne lafları hiç geçmiyor, Fenerbahçe taraftarı bile uyandı sayesinde.

Geri
Üst Alt