Mourinho’dan Galatasaray Analizi

Chatgpt ye sorsak daha kaliteli yorum yapardi Hurriyet. Bari bir is yapiyosun belli sallayacaksin, kapasiten de yetmiyor. Bari senden daha akilli birinde akil al.

Mourinho ve ekibindeki scoutlar, Galatasaray'ın 3 maçını canlı izledi ve analiz etti.

İşte o analizler :

* İskelet kadroları var. Başrol oyuncuları belli. (Muslera, Nelsson, Torreira, Mertens, Icardi.)

* Takım savunmasında iyi değiller çünkü fizik ve kondisyonları Avrupa seviyesinin altında.

* Zayıf bölge bekler. Hücumda çok etkili değiller, savunmaya geri dönüşlerde de sorun yaşıyorlar.

* Takımın orkestra şefi Mertens! Bu yaşına rağmen ilgi çekiyor. Tüm takım arkadaşlarını yönlendiriyor ve teknik ekiple sürekli iletişim halinde.

* Kulübe çok zengin değil. O sebeple değişiklikler geç yapılıyor ve skor katkısı zayıf kalıyor.

Hürriyet
Bunu bende yapardim Mourinho ya gerek yoktu foruma sorsaniz 10 kisiden 7 si söyler bunlari

Ünal Baskan morinyoyu mu getiriyor

Haberin Kaynagi: Is'te o isim !!!

1716465044071.webp

haberin devamı var. mevcut başkan işe yaramaz biri 5 kuruş harcayıp transfer yapmaz demişler.

Kolpa haber eksik kalmış takımın yıldızı Mertens'in küçük oğlu Ciro tribünler tarafından çok seviliyor yine Okan hocanın oğlu Ali Yiğit'in de takım oyuncuları ve taraftarları ile olan ilişkisi çok güzel ...

Takım savunması konusunda haklı ama o zamanlar da Boey vardı o açığı kapatıyodu.Şimdi sağ bek ve sol bek sıkıntılı.Ek olarak Torreira'nın iyi 1 yedeği olmadığı için her Maç oynatıyoz ara sıra yorgun olduğu belli oluyo haklı olarak.Yoksa rakipler kanatlardan rahatlıkla gelebiliyo bizim Maçlar'da.Buna Bandırmaspor da dahil..

Takım savunması konusunda haklı ama o zamanlar da Boey vardı o açığı kapatıyodu.Şimdi sağ bek ve sol bek sıkıntılı.Ek olarak Torreira'nın iyi 1 yedeği olmadığı için her Maç oynatıyoz ara sıra yorgun olduğu belli oluyo haklı olarak.Yoksa rakipler kanatlardan rahatlıkla gelebiliyo bizim Maçlar'da.Buna Bandırmaspor da dahil..
tamam

Analizin sonuna da nkfvas diye eklemiş mi?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 maç hemde? Neden buna ihtiyaç duymuş onu da yazsanız?

Yine İso ile görüntülü mü konuşmuş?

Benim anlamadigim kisim su:

Hadi bizi gercekten analiz etmis olsun diyelim ki ben inanmiyorum. Bizi niye analiz ediyor? Biz mi transfer edecegiz kendisini? Ya da bizi analiz edip kaloriferciye derbi icin rapor mu sunmus? Olay ne yani?

Geri
Üst Alt