Mourinho'dan Serhat Akın Yorumu: "Ateş eden kişi demek çok iyi değilmiş"

adam ben bunun nesini yorumlayacağım ne alakasız bir soru yani şut(mermiyi sıkanın atışı) kötüymüş mü dememi bekliyorsunuz manasında demiş ya bariz

Nasıl koyduysak şanzımanı dağıtmış Murat 131 e döndü.

Her soruya bambaşka bir cevap vereceğim en değişik cevabı vereceğim.

Uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralanan milli takımın ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, şimdilerin futbol yorumcusu Serhat Akın, mesleğine geri döndü.

Vurulduktan sonraki ilk röportajında zor günler geçirdiğini ifade eden Serhat Akın, "43 yaşındayım, yaşadığım en büyük sınavdı herhalde. Annem ve ailemle beraber çok zor bir süreçti ama yaşanması gerekiyormuş. Buradan da ayağa kalkmasını bileceğiz” ifadelerini kullandı.

Serhat Akın, “Mourinho'ya beni sordular 'tetikçi işini iyi yapamamış' dedi" diyerek, Fenerbahçe'nin hocasına da sitemde bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un ve eski Galatasaray yöneticisi Erdem Timur'un ise kendisine geçmiş olsun dileklerini sunduklarını ifade etti.

Erden baskan da aramis serhatı.

Tam kendi karakterlerine yakışan hocayı bulmuşlar umarım uzun zaman kurtulamazlar

Ki bu serhat'da en büyük morinho fanlarından biriydi kıçını yırtıyordu yıllardır gelsin diye

Çingene portekizliyi futbol efsanesi zannediyorlar bu adamı dünyada seven bi Chelsea taraftarı var

Ki bu serhat'da en büyük morinho fanlarından biriydi kıçını yırtıyordu yıllardır gelsin diye

Bize gelsin diyenlerde olmuştu. Çok iyi hoca olmadığını hep düşünürdum zaten ama bu kadar da mal olduğunu tahmin etmemiştim.
Ahmet ercanlar teknik direktör olsa bile böyle malca açıklamalar yapmazdı.

her şeyde bir halt aramamak lazım, aslında kara mizah sayılabilecek bir demeç ingilizce söylendiğinde.

ama tabi hm türkçeye çevirince , hem alışmadığımız telden olduğu için gündem başlığı olabilecek nitelikte. ki serhat öyle yaptı ama o kısmı umrmda değil - bu ne dedi , rakip efendilik gösterdi kanıtıdır.

Geri
Üst Alt