46 maç 15 gol hemde 2.ligde ben bu adama soğuktum zaten hiç üzülmedim bize rodellega reis lazım perşembe günü açıklanır umarım
Bizim taraftara Donk da Tarık da Dursun da müstehak kanka. Şu kafalara bak Allah aşkına..adam 19 yaşinda Fransa U20'de oynuyor. Rodellega diyor te allam neyse.
bilgilendirme için teşekkürler adem broMissgeburt Almanya´da sik kullanilan bir küfürdür. Özürlü, yada sakat dogmus oldugunu ifade ediyorsun, hedefdeki zati.
adam 19 yaşinda Fransa U20'de oynuyor. Rodellega diyor te allam neyse.
city kalesine 2 gol biraktihahahaha bu adama kimse 1m€ bile vermezdi zaten bu dursuna göre 4m imza parasi istemis hayatinda okadar para görmemis cocuk 3 kurusa imza atiyor.
yalancilikta dursunun üstüne tanimam.
İşte geleceği gören vizyoner bir Galatasaray'li tebrik ederim ve başarılarınızın devamını diliyorum sayın savaşadam 19 yaşinda Fransa U20'de oynuyor. Rodellega diyor te allam neyse.
mustafa küfür ettim 2 postaİşte geleceği gören vizyoner bir Galatasaray'li tebrik ederim ve başarılarınızın devamını diliyorum sayın savaş
Hayirdirmustafa küfür ettim 2 posta
Renkttas tecrübelerimi aktarmaya calisiyorumİşte geleceği gören vizyoner bir Galatasaray'li tebrik ederim ve başarılarınızın devamını diliyorum sayın savaş
Bana etmemissindir diye tahmin ediyorum 🍌mustafa küfür ettim 2 posta