moussa dembélé

Dembélé iyi topçu kötü diyen yok ama bitik Rangers'a hattrick yaptı diye ilah ettiniz herifi, sizden korkulur.

1 maçla adamı göklere çıkarmayın. 3 maç sonra söversiniz hem orası İskoçya Ligi.

Tabi İskoçya ligi gibi vasat bir ligde gol atmak büyük başarı değil ama Dembele bu takımda kesinlikle iş yapardı. Mesele bu.

Ben Dembele'yi göklere çıkartıyorum şahsen bu sezonki diğer maçlarına da baktım. Bence PL'ye transfer olur yakın zamanda. Sonrası meçhul, belki bize gelir belki daha da yükselir.

Bonservisi elindeydi, kesinlikle almamiz lazimdi ama olmadi...

Bir kac yil sonra Premier League'e transfer olur.

Celtic de acayip oynuyor suana kadar.

Paraya kıyıp almalıydık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bedava 20'lik Dembele'yi kaçırıp 28 yaşındaki Eren'e 4M verdik.

Tarihi fırsat kaçırdık resmen. Seneye en az 15-20M'ye satarlar.

Bunu ciddi ciddi isteyip vazgeçtik demi?
Yani neden almadık bunu tekrardan? İnanılır gibi değil gerçekten

Götümüzü yırttık burada twitter'da bu çocuğu kaçırmayın diye gitti Celtic'e ordan 25 milyon'a Premier Lige geri döner..

Bunu ciddi ciddi isteyip vazgeçtik demi?
Yani neden almadık bunu tekrardan? İnanılır gibi değil gerçekten
Neden olacak komisyon ve capsizlik.

Yoksa erene ve tolgaya verdiğimiz bonservis ve yıllık ile dembele + delaneyi çok rahat alırdık.

Hem yaşları çok genç hem çok kaliteli hemde sakatlık sorunları yoktu.

SARI KIRMIZI!

Ulan şu adamı alamadıkya yanarım buna yanarım

Başlığı ağlama duvarı olarak değiştirelim.

Mk her boku abartmasanız olmaz yeter gına geldi

Alamadık diyorsunuz da, ne biliyorsun belki de kendisi gelmek istemedi. Sonuçta öyle ya da böyle Celtic bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Hedefi olan bir oyuncu tabii ki Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ister. Dandik Türkiye Ligi'ni ne yapacak adam.

Şu adamı göz göre göre sidikli Celtic'e kaptırdık, isminde dahi meymenet olmayan ve daha formayı sırtına geçirmemiş olan 1 İskandinavyalıya verdik ya akrabalarını eşşekler kovalasın bazılarının

Geri
Üst Alt