Moussa Sow 2-3 Hafta Yok

eee herşey aydın ve bruma'nın sakatlıklarında zil takip oynamaları ile başladı..

ilahi adalet mi dersiniz, ne derseniz deyin.. antu bayram ediyordu aydın ve bruma sezonu kapattığında..

daha da iflah olmaz bu mal camia..

11 puan fark yapınca droğba'nın "rakibin 10 puan gerisinde kalana ezeli rakip denmez" lafına göndermeler.. sanki sezon bitmiş gibi şampiyonluk ilan etmeler..

hiç ders almıyorlar, ve almayacaklar da.. bu mağrur tavırların, 17'ye karşı tek edebiyatının kendilerine ne kadar zarar verdiğini bir türlü anlamayacaklar.. ne çekiyorlarsa kendi mallıklarından çekiyorlar..

"en büyük fenev" diyorlar, kendileri hariç herkes oturma organıyla gülüyor.. saracoğlu'ndaki galibiyet serisi hariç tutunacak hiç bir dalları yok ama pabuç kadar dilleri var maşallah..

üstün olmadığımız hiç bir kupa yok.. taraftar sayısı desen fark atıyoruz.. ama "en büyük fenev" :D

yersen..

fenerbahçede ilk yılı iyidi sonradan hem futbol hem karakter olarak bozdu kendini

Sezon gol ortalaması 12 13 gol olan vasat golcu.Sol kanat oynadı diyenler çıkabilir.Lille de forvetkende çok kötü gol ortalaması vardı.Bu adam iyi futbolcu olabiilir ama kesinlikle iyi golcu değil.Antuda bile sezon sonu gitmeli diye ağız birliği yapmıs herkes.

Bir halta yaramıyordu zaten. İkinci sınıf.

Lillede Hazard, Gervinho, Obraniak gibi oyuncular arkasindaydi. Gol krali oldu o dönem.

Besleyeceksin Sowu, kanatta harcamayacaksin.

Ben cok begeniyorum Sowu.

Oyunu yık kaleye sow dan etkılı adam yok

Uçanı kaçanı atar

Ligin en iyi forvetı gözümde

Geçmiş olsun

İlahi adalet şaşmıyor ya hiç. Kara oğlanı severim iyi adamdır etliye sütlüye karışmaz da bu fenerliler brumaya aydına güldüler sevindiler Allah cezalarını verdi 3 forvetleri de sakatlandı. Allah şifa vere ne diyelim

BETER OLUN HEPİNİZ . İNŞALLAH HEPİNİZİN AYAĞI KIRILIR .

Böyle beddua etme dönüp bizi buluyor sonra

Alma Aydının , Brumanın ahını çıkar aheste aheste . Bizim oyuncular sakatlandığında antu.com'dakiler deliye dönüyorlardı nasıl seviniyorlardı . Aynısı onların başına da gelsin inşallah . Sow'u seven Galatasaraylı da Galatasaraylı değil fenerlidir . Her maç kaleciye çaktırmadan fauller yapan , geçen sene Kayseri maçında Galatasaray için mi oynuyorsunuz diyen adamı hiçbir şekilde sevmem .

ne üzülüyorsunuz ya antu da ben ne yorumlar gördüm aydın ve brumanın sakatlığı ile ilgili adam iyi olmuş darısı drogba burağın başına diyorlar ya banane sakatlandıysa beter olsunlar İYİ OLMUŞ!

Alma Aydının , Brumanın ahını çıkar aheste aheste . Bizim oyuncular sakatlandığında antu.com'dakiler deliye dönüyorlardı nasıl seviniyorlardı . Aynısı onların başına da gelsin inşallah . Sow'u seven Galatasaraylı da Galatasaraylı değil fenerlidir . Her maç kaleciye çaktırmadan fauller yapan , geçen sene Kayseri maçında Galatasaray için mi oynuyorsunuz diyen adamı hiçbir şekilde sevmem .

Sende öyle olma işte ben ne zaman birinin halıne sevınmsem basıma geliyor yada yakınlarıma

Insallah vaktinden once oynatmaya kalkarlar da tekrar sakatlanir.

Oynatsinlar bi yol olmaz bence zaten Sow,Emenike fizigiyle is yapan adamlar sakatlik donemi fizikleri iyice duser etkili olamazlar diger haftalarda da surunurler. Uzun donemde kesinlikle zararli cikarlar,cikacaklar.

Adamlarin hayati gunu kurtarmak zaten, ileriyi dusunen yok aziz kendi derdine dusmus. Adam sampiyon olunca taraftarini arkasina alip hapise girmiyim/cikim planlari yapiyor. Bu ulkede bu olurmu olur.

Geri
Üst Alt