Moussa Sow 2-3 Hafta Yok

Aydin bruma ya cok güliyorladilar

* LG G2 Tapatalk *

bunu bir türlü anlayamadılar işte.İlahi Adalet var İlahi Adalet.geçen sene 8taşın durumuna bakıp ibrette almadılar.80 lerin sonu 90 ların başında bir gazetemizin güzel bir başlığı vardı yaşı bana yakın olanlar hatırlar "EŞEKLER ADAM OLUR BU FENER ADAM OLMAZ" diye.aradan neredeyse 30 sene geçti bunlar bir arpa boyu yol alamadılar :D:D:D:D

Bazı Galatasaraylılar da bu adamı sırf Müslüman diye sevmiyorsa ben de bir şey bilmiyorum . Adam müslümansa müslüman ee nolmuş yani ? Sadece Türkler veya Araplar mı Müslüman ? Müslümansa kendine değilse kendine . Bizim o kadar Müslüman oyuncumuz var + olarak Hajroviç ve Amrabat da var . Ama Müslüman diye Sowu sevmek ne nedir ?

Bazı Galatasaraylılar da bu adamı sırf Müslüman diye sevmiyorsa ben de bir şey bilmiyorum . Adam müslümansa müslüman ee nolmuş yani ? Sadece Türkler veya Araplar mı Müslüman ? Müslümansa kendine değilse kendine . Bizim o kadar Müslüman oyuncumuz var + olarak Hajroviç ve Amrabat da var . Ama Müslüman diye Sowu sevmek ne nedir ?

Bazı Galatasaraylıların sevme sebebi bence sadece müslüman oluşu değil, müslüman gibi yaşadığı ve yansıttığındandır bence. Şimdi doğruya doğru adam karakterli oyıncu ve kötü bir hareketini görmedik.

Bazı Galatasaraylıların sevme sebebi bence sadece müslüman oluşu değil, müslüman gibi yaşadığı ve yansıttığındandır bence. Şimdi doğruya doğru adam karakterli oyıncu ve kötü bir hareketini görmedik.

Yani bizimkiler karaktersiz mi oluyor ? Veya anadolu takımın topçuları karaktersiz mi oluyor ? Ayrıca Sow karaktersizliğin fb'de sembol adamlarındandır . Bakmayın gol attıktan sonra secde etmesine . Bu sene ne fauller yaptı rakiplere , kaleciye çaktırmadan ne fauller yaptı , geçen sene Şeref namus mücadelesi veren Kayserispor'lu oyuncular için "Galatasaray için mi oynuyorsunuz" dedi .

Geri
Üst Alt