Moussa Sow Tekrar Fenerbahçe'de!

Zaten gross olsa bile tff bunlar icin uzatir transfer suresini yada bir sekilde halleder

Sent from my iPhone using Tapatalk
şuan zaten hata fenerde, tff güncellemesi demek her takıma aynı muamele demek ki öyle bi olay söz konusu değil
şöyle izah ediyim saat 23:00'da bile giriş yaptılar yani bu işi yapanlar görevinin başında ama fenerden evrak vs gitmemiş bile,ama köpeğin dediği gibi sabaha hallederler.

Saat 1 oldu hala kap bildirimi ve tff de lisans olayı yok çifte standart yaparsanız şerefsizsiniz.

Yönetim bu işin peşini bırakmasın yok öyle çifte standart !

Kap bildirimi yok , lisans yok ama no problem devlet yine kayirir

Ama gecen sene bize tam tersi adeta olmasin diye mucadele verdiler

Herseyi gectim kap bile yok. En kotu kap cezasi yemeleri lazim

Salaklaşmayın uefanın umrunda mı kap

ne biliyim haberi öyle aldım paylaştım en olmadı kap cezası yemeleri lazım
bizimkiler gross'un boş sayfalarını nereye yüklemişti daha doğrusu belge yollamıştı tff mi uefa mı ?
EfsaneSpors‏@Efsanespors

FLAŞ!! Fenerbahçe, Moussa Sow'un lisansını henüz çıkartmadı. TFF'den lisansın çıkarılması için ek süre talep edildi.

ne biliyim haberi öyle aldım paylaştım en olmadı kap cezası yemeleri lazım
bizimkiler gross'un boş sayfalarını nereye yüklemişti daha doğrusu belge yollamıştı tff mi uefa mı ?
EfsaneSpors‏@Efsanespors

FLAŞ!! Fenerbahçe, Moussa Sow'un lisansını henüz çıkartmadı. TFF'den lisansın çıkarılması için ek süre talep edildi.

Tff çok önemli değil

Kilit nokta uefa

Belgeleri göndermişlerse KAP bildirimini yarın yaparlar sorun olmaz.KAP borsaya bağlı şirketlerin hisseleri için geçerli.

lensi de kapa bildirmemişlerdi tam dümenci bunlar

Abi yemişim kap ını da adamın tff sitesinde lisansı yok kadroda da yok.

Yönetimin takip etmesi lazım. Ek süre falan geçicekler onları.

Onlar bir şekilde halleder siz onu bunu gecinde adamin serbest kalma maddesi 13 milyondu adama 16 milyon bonservis verdiler ve bu sene 1 kuruş vermeden geri aldılar şimdi bu adamların şike yapmicagina da inanan varsa da cibiliyetine sokayim.

Geri
Üst Alt