Moussa Sow Transfer Şikesi İddiası!

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
Uzun uzun anlatmayacağım çoğu kişi zaten transferi önceki sene açıklandığında bu işe bir anlam verememişti.Şimdi bedelsiz geri dönmesi bunu doğrular nitelikte.
Bu konu üzerine uefa'nın eğilmesi lazım , futbol yoluyla kara para aklamak FFP kurallarını delmek büyük suç.

Konu ile ilgili özet bir yazı okumak isteyenler için : moussa sow - #62655899 - ekşi sozluk
  • bir oyuncu düşünün, hiçbir talibi yokken sözleşmesinin son yılında bir anda birleşik arap emirlikleri'ne ligin bonservis rekorunu kırarak transfer oluyor(tr tarihinin de en yüksek meblağlı satışı-bu da rekor), kulüp tarafından basına tanıtımı yapılırken formasına adı yanlış yazılıyor, oyuncu bae'de oynadığı 24 maçta 13 gol atıp 2 asist yapıyor ve bir sonraki sezonun başında eski takımına bedelsiz kiralanıyor. hem de oyuncunun tek başına rayiç piyasa değeri ah-ahli'nin total değerinin üçte birini oluştururken. ayrıca oyuncu sorunlu bir oyuncu değil, al-ahli'nin kendisinden kurtulmasını gerektirecek bir durum yok.

sonra yarın öbür gün soruşturma başlatılınca minnoş başkanınız köpürerek konuşacak, kulüp yetkilileri radar bize tutuldu diyecek. oğlum saatte 270 km hız yaparsanız radar kime tutulsun, tabi size tutulacak. böyle aleni usulsüzlük mü olur?

169
« önceki 9

bu olayın öteside var aslında. sow'u aldıran ferit şahenk. bizzat cebinden para veriyor.

sonra pat sow 16m euro'ya katar'a gidiyor. 1 sene sonra bedavaya geri dönüyor.

sow olayı baslı basına şike konusu. uefa bu sow olayını ciddi anlamda incelerse bunları avrupa'dan rahat 3-4 yıl men eder.

Bunu görmemek için kör olmak lazım zaten insan aklıyla alay etmektir bu.

Ama ne Uefa ne Tff ne başka bir kurum hiçbir halt yapmayacaktır her zamanki gibi.

Bunu geçen yıl elli kere yazdım sadece kendi tahminlerime dayanarak.

Mesele şimdi bedelsiz geri dönmesi değil Eylülde 17 milyon euro verilen adamın Ocakta bedavaya alınacak olmasıydı. Fener göndermek istemiyoruz dedi, Sow giderken ağladı vs.

Bir halt ispat edilemez kitabına uydurmuşlardır.

bazı şeyler apaçık ortadadır ama insanlar görmek istemez eğer o ülkede adalet yoksa. geçen yıl dedik sow ve atınç transferleri %100 transfer şikesidir ve ffp den kaçarak dışardan kulüp kasasına para sokmanın gizli yoludur yani bir nevi kara para aklamadır

Olabilir de iftira atmak delilsiz Galatasaraylılara yakışmaz.

Çok ufak meblağlara satılıp, üstünü yöneticiler veya hayırseverler tarafından cepten doldurulmus kasaya konmustur.
Baska bir acıklaması olamaz bu transferin.
Lazım olduğunda da gördüğünüz üzere 1 gün gibi bir süreçte İstanbul'a tekrar gelmiştir. Basına da Sow alacaklarından vazgeçti falan denildi. Hersey kuralına uygun.

Kimsenin Galatasaray lığını sorgulamak hadimde olmadığı gibi buna vurgu yapmak istemedim açıkçası. Net delil olmadan iftira atmak bize yakışmaz nekadar da belki doğru olma ihtimali yüksek ise.
La Fatih niye laf anlatıyon

Refik dediğin adam 12 yaşına kadar Feneri tutan birisi Hamzaoğlu gibi

Kimsenin Galatasaray lığını sorgulamak hadimde olmadığı gibi buna vurgu yapmak istemedim açıkçası. Net delil olmadan iftira atmak bize yakışmaz nekadar da belki doğru olma ihtimali yüksek ise.

delile filan gerek yok burda kimse müfettiş yada savcı degil olagan şüpheleri uefaya aktaralım diyor herkes bencede gerekli

birisi güzel bir metin hazırlayıp uefaya toplu halde yollanırsa adamlar mutlaka incelerler bunu incelemek onların görevi zaten şikecilerde ip üstündeler

Forum olarak metin hazırlayıp Uefa'ya göndermeliyiz.Bu olayı herhangi bir takım yapsa %50 şike var derdim malum takım yapınca bu oran %80'lere çıkıyor.

Refik'ten açıklama bekliyoruz , ciddi ithamlar var :)

Forum olarak metin hazırlayıp Uefa'ya göndermeliyiz.Bu olayı herhangi bir takım yapsa %50 şike var derdim malum takım yapınca bu oran %80'lere çıkıyor.
elimizde belge olmadan böyle bir harekete girmek yersiz olur diye düşünüyorum.

Bu şikecilerin pisliği er yada geç ortaya çıkar boşverin , sadece konuyu takip etmekte fayda var.

%100 kara para aklama şahenk in bağlantıları belli katarla oyuncuyu o aldı o sattı geri döndü şimdi ocakta 1 2 m e tapusunu alırlar mayısta yine 15 e satarlar katara o biçim pislik bunlar

Geri
Üst Alt