Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi de ilk Cana resmindeki fontu paylaşabilir misin?
Fontun adı 'İmperator'![]()
Çok eyvalah reis :tiphat:
Fatih Terim deseydin anlardım![]()
:b5:
Haklısın![]()
EmReis, hangi programla yapıyorsun yahu ? Ben hiç yapamıyorum. Bir tek CS3'de fotoğrafın etrafını kesmeyi biliyorum.![]()
Photoshopun bütün sürümlerinde..Hatta paintte bile yaparsın
Boyutlarıyla oynama yeterki640x85 boyutlarında olması gerekiyor
![]()
James Hetfield,Dave Mustaine ve Schweinsteiger zahmet olmazsa.:tiphat:Ama boyut olarak biraz büyük sanırım resimler.Kewell'ınkini denedim yarısı görünüyor sadece yüzünün.![]()
![]()
Emre, istek alıyo musun bilmiyorum ama rica etsem şu 2 resimden bana yapabilir misin?![]()
Emre ellerine sağlık,döktürmüşsün yine.Benim birkaç isteğim olacaktı.James Hetfield,Dave Mustaine ve Schweinsteiger zahmet olmazsa.:tiphat:Ama boyut olarak biraz büyük sanırım resimler.Kewell'ınkini denedim yarısı görünüyor sadece yüzünün.
Emre ellerine sağlık,döktürmüşsün yine.Benim birkaç isteğim olacaktı.James Hetfield,Dave Mustaine ve Schweinsteiger zahmet olmazsa.:tiphat:Ama boyut olarak biraz büyük sanırım resimler.Kewell'ınkini denedim yarısı görünüyor sadece yüzünün.
Aga müthis olmus bunlar ya. Eline koluna saglik. :tiphat:
İnan seni daha fazla bekletmiyeyimŞimdi cıkmam gerekiyor yarım saat sonra gelecem
Şimdilik yaptıklarım..Yaptıkça buraya ekliyeceğim
![]()
![]()
![]()
Fitbolcularda yaptığın gibi bunlarda da isim yazarsan sevinirim.