Mübarek Kadir Gecesi

Ibrahim Özveren

10 Numara!
Renktaşlar,

Ne güzel bir gün ki bugün hem mübarek Cuma hem Kadir Gecesi olmasi gayet müsait. Rabbim bu günün hürmetine herkese sevgi, saygı, sağlık ve afiyet getirsin. Dertlerimize çare ve hanelerimize ferahlık getirsin. Devletimiz ilelebet şanlansın ve şanlı Galatasarayımızın bileği asla bükülmesin

güneşli, telefon sipariş etmiştim o gelecek ve bir tane telefon satacağım, bakalım bu hayırlı günde bir şey olacak mı, senin reis?
Aksama dogru sarap esliginde guzel bir aksam yemegi yemeyi dusunuyorum o zamana kdr kendime biraz bakim yapicam, is guc olmadigindan gayet tadinda bir gun gibi duruyor.

onca yıl o kadar dua ettim kadir gecesi biri bile tutmadı!

Renktas, dinimizce Allah butun dualari duyar ve buna gore sana en uygununu verir. Bu ya senin ettigin duanin aynisini kabul ederek, ya da ettigin duanin bir baska seklini sana sunarak (sana daha hayirli olacagi icin, misal sen erkek cocuk istersin ve Allah kiz cocugu vermesi gibi), ya ettigin duanin zamanini ileri alarak (ileri bir vakitte daha hayirli olacagi icin, veya ettigin duayi hic kabul etmeyerek (cunku ettigin duanin aslinda sana hayir getirmeyecegi icin, misal zenginlik sonrasi kotu yola dusen ornekler gibi).

Biz duadan eksik kalmayalim :)

Gunumuz hayirli olsun renktas

Aksama dogru sarap esliginde guzel bir aksam yemegi yemeyi dusunuyorum o zamana kdr kendime biraz bakim yapicam, is guc olmadigindan gayet tadinda bir gun gibi duruyor.

Birader bu mübarek günde içki içeceğinin paylaşımını neden yapıyorsun, insanlara biraz saygın olsun ne yavşak 1 adammışsın.

kutsal 1 içecek şarap. Cennette de olacağı Allah tarafından müjdelenmiştir şarapçılara.

Birader bu mübarek günde içki içeceğinin paylaşımını neden yapıyorsun, insanlara biraz saygın olsun ne yavşak 1 adammışsın.
arkadaş aşkın şarabından bahsediyor sanırım tasavvufta mey olarak adlandırılan içecek. hemen hiddetlenmeyelim

Geri
Üst Alt