Yasin Paçavra

10 Numara!
Mahsun Kirmizigulun filmi gercek bir olaydan bahsetmisler sanirim guzel bir film yapmislar valla duygulandim biraz.

Star tv takilmissin anlasilan bu akşam. Evet çok güzel film sinemada full cekti iki hafta boyunca burda sadece akp liler gitmedi neymis fetullah gulen i anlatiyormus newyork 5 minaredeki gibi dagdakilere kahraman diyorlarmis filan falan.
Yoksa son zamanlarda sinemada bu kadar aglayan insan hic görmedim valla.

Envoyé de mon Lg G3 Cloudy 2.5 en utilisant tapatalk

Star tv takilmissin anlasilan bu akşam. Evet çok güzel film sinemada full cekti iki hafta boyunca burda sadece akp liler gitmedi neymis fetullah gulen i anlatiyormus newyork 5 minaredeki gibi dagdakilere kahraman diyorlarmis filan falan.
Yoksa son zamanlarda sinemada bu kadar aglayan insan hic görmedim valla.

Dur naptin olm kafami allak bullak ettin evet Star Tv de izledim Dagdakiler diyince ne anlatiyon anlamadim baya karman corman anlattin yahu.

Dur naptin olm kafami allak bullak ettin evet Star Tv de izledim Dagdakiler diyince ne anlatiyon anlamadim baya karman corman anlattin yahu.
Güzel film bende bağ kuramadim fetullah ile ama sosyal medyada öyle diyorlar araştır görürsün.

Dengeler bozulmuş

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin izlediğiniz filmlere koysaydın be kardeşim konu acmıssın yormussun kendini

Bir aşkı Memnu degil

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fethullah gulenle filmle ne alaka yahu.
Google dostuna biraz göz at gorursun

Aha bak takvim gazetesi

ANLAYAN ANLADI...
Mahsun Kırmızıgül'ün 'Mucize' filmini izleyen birçok kişi, konunun özünü anladı. Yaptırdığı okullarla adından söz ettiren Cemaat'in izlerini taşıyan filmde Kırmızıgül senaryo yazarı, yönetmen ve oyuncu olarak dikkat çekti. Başroldeki Mahir öğretmeni ise usta oyuncu Talat Bulut canlandırdı. Kırmızıgül bu filmdeki şifrelerle adeta Cemaat'in propagandasını yaptı.

Aha bak takvim gazetesi

ANLAYAN ANLADI...
Mahsun Kırmızıgül'ün 'Mucize' filmini izleyen birçok kişi, konunun özünü anladı. Yaptırdığı okullarla adından söz ettiren Cemaat'in izlerini taşıyan filmde Kırmızıgül senaryo yazarı, yönetmen ve oyuncu olarak dikkat çekti. Başroldeki Mahir öğretmeni ise usta oyuncu Talat Bulut canlandırdı. Kırmızıgül bu filmdeki şifrelerle adeta Cemaat'in propagandasını yaptı.

Cemaatciler dagda mi yasiyor Cemaate analari mi secip evlendiriyorlar ogullarini Leo film izleyelim dedik kursagimizda biraktin.

Bir aşkı Memnu degil

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aski memnu daha baska :D Final sahnesi Besirin kanserden olmesi Bihterin kendini vurmasi Bihterin annesinin felc olmasi Adnanin Behlulu villasindan kovmasi ve terketmesi Nihalin aldanmasi Matmazelin gercekleri soyleyip Adnanla yakinlasmasi ve Behlul kacmasi ayri bir film tam bir faciadan bahsediliyor :D

Izlemesi zevkli. Ama dusununce verilen mesajlari. Maalesef klasik Mahsun filmi
Ya dagdakileri över ya da fetosu

Aha bak takvim gazetesi

ANLAYAN ANLADI...

Neyi anlayan anladı la?

O bölgedeki okulu mu onlar yaptırmış nedir yani

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyi anlayan anladı la?

O bölgedeki okulu mu onlar yaptırmış nedir yani

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bilmiyorum akit vatan gibi gazetelerde boyle kritikler okumustum cok garibime gitti ben bir bag kuramadim. Hadi newyork 5 minare filmiyle kursalar tamam diyecemde bu filmde cozemedim.

Filmin sonunda bizim elemanı Fetullah Gülen okumuş, sonra düzelmiş. Aşk dediği o herhalde. :D Hoca da abilerin başı, evde devamlı maklube filan pişiyor. :38573:

Şimdi film güzel mi yani sonuç olarak ? İzlemeyi düşünüyorum bu gece.

Geri
Üst Alt