Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.389
- 2.223
- 1.198
Mahsun Kirmizigulun filmi gercek bir olaydan bahsetmisler sanirim guzel bir film yapmislar valla duygulandim biraz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Star tv takilmissin anlasilan bu akşam. Evet çok güzel film sinemada full cekti iki hafta boyunca burda sadece akp liler gitmedi neymis fetullah gulen i anlatiyormus newyork 5 minaredeki gibi dagdakilere kahraman diyorlarmis filan falan.
Yoksa son zamanlarda sinemada bu kadar aglayan insan hic görmedim valla.
Envoyé de mon Lg G3 Cloudy 2.5 en utilisant tapatalk
Güzel film bende bağ kuramadim fetullah ile ama sosyal medyada öyle diyorlar araştır görürsün.Dur naptin olm kafami allak bullak ettin evet Star Tv de izledim Dagdakiler diyince ne anlatiyon anlamadim baya karman corman anlattin yahu.
Fethullah gulenle filmle ne alaka yahu.Güzel film bende bağ kuramadim fetullah ile ama sosyal medyada öyle diyorlar araştır görürsün.
Dur naptin olm kafami allak bullak ettin evet Star Tv de izledim Dagdakiler diyince ne anlatiyon anlamadim baya karman corman anlattin yahu.
Google dostuna biraz göz at gorursunFethullah gulenle filmle ne alaka yahu.
Google dostuna biraz göz at gorursun
Aha bak takvim gazetesi
ANLAYAN ANLADI...
Mahsun Kırmızıgül'ün 'Mucize' filmini izleyen birçok kişi, konunun özünü anladı. Yaptırdığı okullarla adından söz ettiren Cemaat'in izlerini taşıyan filmde Kırmızıgül senaryo yazarı, yönetmen ve oyuncu olarak dikkat çekti. Başroldeki Mahir öğretmeni ise usta oyuncu Talat Bulut canlandırdı. Kırmızıgül bu filmdeki şifrelerle adeta Cemaat'in propagandasını yaptı.
Bir aşkı Memnu degil
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyi anlayan anladı la?Google dostuna biraz göz at gorursun
Aha bak takvim gazetesi
ANLAYAN ANLADI...
Mahsun Kırmızıgül'ün 'Mucize' filmini izleyen birçok kişi, konunun özünü anladı. Yaptırdığı okullarla adından söz ettiren Cemaat'in izlerini taşıyan filmde Kırmızıgül senaryo yazarı, yönetmen ve oyuncu olarak dikkat çekti. Başroldeki Mahir öğretmeni ise usta oyuncu Talat Bulut canlandırdı. Kırmızıgül bu filmdeki şifrelerle adeta Cemaat'in propagandasını yaptı.
Valla bilmiyorum akit vatan gibi gazetelerde boyle kritikler okumustum cok garibime gitti ben bir bag kuramadim. Hadi newyork 5 minare filmiyle kursalar tamam diyecemde bu filmde cozemedim.Neyi anlayan anladı la?
O bölgedeki okulu mu onlar yaptırmış nedir yani
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet biraz dertliysen mendil al yanınaŞimdi film güzel mi yani sonuç olarak ? İzlemeyi düşünüyorum bu gece.
Verdiği msjlari düşününce bilemiyorum reis ne desemŞimdi film güzel mi yani sonuç olarak ? İzlemeyi düşünüyorum bu gece.
Kesinlikle tavsiye ederim Deli adam normal insana donuyor acayip hikaye.Şimdi film güzel mi yani sonuç olarak ? İzlemeyi düşünüyorum bu gece.