Mufasa: The Lion King (2024)

Yanlış hatırlamıyorsam Simba tam bir maldı, Mufasa ise adamın dibiydi.

Çocukluğumuzda bunun çizgi film versiyonunda Sheekhan vardı, patates kızartması eşliğinde izlemek keyif verirdi.

görsel ve ses efektleri olarak kusursuzdu

hikaye iyi ama kurgu ve dialog çok daha iyi olabilirdi. yeni karakterler fena değildi, özellikle kiros epey egzotik olmuş
eski karakterler için ise ses oyunculuğunu genel olarak hiç beğenmedim, orijinale sadık kalınmaya çalışılsa çok daha otentik olacakmış, en azından jeremy irons ikna edilmeliydi

filme dair en olumsuz konuşacağım kısım ;
yeni müzikler
ve o berbat ötesi lirikler. çok, çok kötülerdi. belki biraz kiros'unkini bunun dışında tutabilirim. lion king'de r&b'nin ne işi var kardeşim? bi noktada cringe ataktan öleceğimi sandım, yazılmış o kepaze ötesi liriklerle melodi arasında harmoni oluşturmak için ıkınırken sıçmamayı başarmışlardır inş söyleyenler. böylelikle elton john ve hans zimmer'ın nasıl tanrısal adamlar olduklarını bi daha sabitlemiş olduk
bu bağlamda filme dair en iyi şey ise tabi ki orijinal müziklerdi, orijinal melodilerden her işittiğimde film de kendini buldu o esnalarda

son sahnelerde circle of life temasını gözümüze sokmaya çalışırcasına yazılmış zorlama sekansları da beğendiğimi söyleyemem

bunun dışında genel olarak beğendim
puants: 7.9/10

Muslera diye okudum lan

Geri
Üst Alt