müge anlı ile tatlı sert

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
müge anlıdaki olayları kısaca bu başlık altında özet geçeceğiz.

47 yaşında, evini geçindirmek için mecburen jigololuk yapan ve cazibesine hiçbir kadının dayanamadığı amipe benzeyen adam (görsel) şimdi kendisini terk eden karısını geri istiyor ve ''allah allah yav, ne yaptım da benden kaçtın ki? onlara 'aşkım' dedim diye mi rahatsız oldun? ama ben herkese 'aşkım' diyorum. kıskansan birlikte olduğum kadınları döverdin, demek ki kıskanmıyordun.'' diyor.

karısının zoruyla fuhuşa sürüklenen ve kadınlarla büyük bir üzüntüyle birlikte olduğunu iddia eden bu gönlü geniş abimizin tarifesi de belli değilmiş, kim gönlünden ne kadar koparsa onu veriyormuş. bazen para, bazen yaprak veya turşu, bazen sıcak bir sohbet... jigololuğa başlamasına sebep olarak ise karısının ona yemek yapmamasını kıkırdayarak anlatan abdülhalim bey'in hayatında hiç dayak yemediğini düşünüyorum, eylemlerinin tüm sebebi bu.

adamcağız bir de onu yasin'e el basıp jigololuğa tövbe ettiren ve ağzında çürümeyen diş kalmamış sugar mommy'si ile gelmiş programa. yanlış anlamayın, imam nikahları da var ve günaha bulaşmıyorlar. adam, karısı gelmediği için mecburen onu ''almak'' zorunda kalmış. tlc ağır yaşamlar... :( başı kapalı ve emekli bu hanım da jigolosunun karısının başı açık diye ''o da mini mini etekler giyiyordu, namaz kılmıyordu.'' diyor. üstüne ''benim engelli çocuğum var. o parayı allah rızası için veriyorum, allah rızası için evini bile temizliyorum. sadakam olsun.'' diye ekliyor. böyle iyi insanlar bir bize denk gelmiyor zaten.

ayrıca ''ben boşanırken kendi kocamdan tazminat almadım, karısı da ondan tazminat isteyemez!!!'' diyen bu ablamız, müge'nin ''korkmadın mı?'' sorusuna ise ''korktum da benim jigoloma getirdiğim kurban eti beni korudu, allah'ıma çok şükür.'' diye cevap veriyor. bir de jigolosu ona alkış yaparken göbeğini sallayarak ''gencim, güzelim. buna mı kaldım? ohhh, ohhh!'' diye dans ediyor.

jigololuk yapan bir adamın internetten tanıştığı kadınla yemek yiyip, aşkım diye konuşup, el ele geziyor diye onu kıskanıp terk eden eşini “ondan başka kimseyi sevmiyorum” diyerek; yanına aldattığı kadını da alarak aramak için programa çıkıyor :asd::asd:

Ak saçlı jigolo mu olur yav? Bu karılar nasıl bir yokluk içindeydi ki buna para verip birlikte oldular?

bu kadına büyük paralar yediren bir üye var. ismini ben mi söyleyeyim yoksa o kendini itiraf eder mi??

Geri
Üst Alt