Muhabir Savaş Çorlu Hakkında

Kadir Ari

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
af51d1c5eb324b6c8be435a78c4ecae2.webp

Muhabir Savaş Çorlu, bugün bir televizyon kanalında, Galatasaray Spor Kulübü Yönetimine yönelik haddini aşan, mesnetsiz ve ağır hakaretler içeren açıklamalarda bulunmuştur.

Basına, basın özgürlüğüne ve eleştiri hakkına daima saygılı olmakla birlikte, haddini aşan, milyonlarca Galatasaray taraftarını temsil eden Galatasaray Başkanlık Makamı ve Yönetimini haksız yere hedef alan açıklama ve hakaretler karşısında sessiz ve tepkisiz kalınması asla söz konusu olamaz.

Savaş Çorlu’nun eleştiri sınırlarını aşan hakaret ve aşağılamaları nedeniyle, kulübümüzün tüm etkinlikleri ve spor müsabakaları ile ilgili akreditasyonu iptal edilmiş ve kendisi hakkında yasal süreç başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Abdurrahim'in rahminde gezdirmişti diye biiyorum.

Maşallah böyle şeylerde tak diye açıklamayı yapıştırıyor yönetim.

Kendisi kolpacıdır ama orda taratarıda korudu burdan izledim eğer tamamı buysa.

Kolpaci degil haber acisindan ama yorumlari tam fail

Bildigin dursuncu , nasil fb de bir aykutcu tayfa var onun gibi

Daha konusmayı dinlemeden atıp tutuyor yine gsc sakinleri. Transfer nöbetinde 3 gündür ne konusuyorsak hepsinin özetini yapmıs adam sonuna kadar haklı

ASporda ciddi şekilde kendisini savunuyor şu an.

Bir şey yapmadım, videoyu paylaşsınlar çekincem yok diyor.

Yine fail iş yaptık anlaşılan.

Daha konusmayı dinlemeden atıp tutuyor yine gsc sakinleri. Transfer nöbetinde 3 gündür ne konusuyorsak hepsinin özetini yapmıs adam sonuna kadar haklı
Aynen öyle, bir an forumun yayını sandım gerçekten. Adam açıklamaları yaparken kullandığı dil ile ilgili de bir sıkıntı yok.

Hakaret etmemiş sadece ergen taraftarın ağzıyla konuşmuş ve fişini çekmiş. Nevzat 1 Savaş 2 :)

Endişeliyiz galiba transfer olmayacak tek transferimiz kondisyoner olabilir dedi :) Niye Alan'ı haber etmiyorsunuz diyor. Çok iyi oluyor artık az transfere alışacaklar alışmazlarsa tekmeyi yiyecekler. Zira bu borç ancak böyle biter.

Savaş haklı. Buluttan nem kapan bir açıklama olmuş.

Ben dunku aciklamalari canli izlemistim,Albayrak istifa etmek zorunda kalacak hoca ile tartistilar transfer yapilmayacak tarzinda konusmustu

Geri
Üst Alt