muhammad ali

Allah rahmet eylesin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dünya boksunun gelmis gecmis en büyük iki boksörü.

mike serseriydi, kariyerinin yarısı hapiste gecti. disiplin altına girebilse ve kendini spora adasa en ii si mike olurdu.

benim icin bir numara tyson.

Ben de aynısı düşünüyorum. Adam bulldozer gibi milleti eziyordu

CkF2s0UXIAAtMqT.jpg

Ben de aynısı düşünüyorum. Adam bulldozer gibi milleti eziyordu
tyson iyi boksördü ama abartıldığı kadar değil. Oyun stili çok agresif olduğu için izleyenlere keyif veriyordu. Karşısındaki kendinden güçsüzse dediğin gibi bulldozer misali geçiyordu ama kendisine denk aklıyla oynayan rakiplere karşı zorlanıyordu Evander Holyfield örneğinde olduğu gibi maçı kazanamayacağını anlayınca adamın kulağını ısırmıştı. İyi boksördür izlemesi keyif verir ama kalite olarak bi vladimir klicko bile değildir.

Gençler bilmez o heyecanı. Uyumadan önce saatimizi ayarlar, gecenin bir yarısı kalkar ve M.Ali nin maçlarını izlerdik. Ne maçlardı ama.. Allah rahmet eylesin. Bir daha oyle buyuk boksor gelmez bu dunyaya.:((

Muhammed Ali'nin hayatını anlatacak sinema filminde LeBron James'in yapımcılık görevini üstleneceği açıklandı.

Tribun Dergi‏ @tribundergi
1966'da Muhammed Ali'yi fotoğraflayan Magnum fotoğrafçısı Thomas Hoepker'in fotoğraf sergisi 3 Haziran'a kadar Bomontiada Leica Gallery'de.

C8QXm5rWAAQG4HL.jpg

Geri
Üst Alt