# Muhammet Ali Kızılkaya

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
1794593_745263962159589_776093029_n.jpg

Muhammet Ali Kızılkaya

7 Kasım 1994

Futbola 2004 yılında Karapınar Belediyespor’da bbasladi, 4 yıl forması giydikten sonra, Torku Konyaspor tarafından kesfedildi. Torku Konyaspor’da 5 yıl geciren oyuncu, orta sahada ve kanatlarda oynayabiliyo.

Amator milli takima secildi F. Terimde ovmus hatta boyle devam et falan diye. suanda kirikkalesporda top kosturmakta

simdiden soyliyim, bu bebe olur

Selçuk İnan'a baya benziyor. :D

Recep,Murhan,Sergen,Alper scout sistemimizin başına geçmeli

Recep,Murhan,Sergen,Alper scout sistemimizin başına geçmeli

benim ilerde iyi topcu olur dedigim adamlar her zaman iyi topcu olmustur.

gokhan gonulude izledigim zaman demistim bu super ligde oynar diye. 2 sezon sonra mi ne transfer oldu super lige.

alt liglerde ne topcular var. bunada diyom, bi kac sene sonra umarim konuyu uplarim. insallah bizim kulup kesfeder

benim ilerde iyi topcu olur dedigim adamlar her zaman iyi topcu olmustur.

gokhan gonulude izledigim zaman demistim bu super ligde oynar diye. 2 sezon sonra mi ne transfer oldu super lige.

alt liglerde ne topcular var. bunada diyom, bi kac sene sonra umarim konuyu uplarim. insallah bizim kulup kesfeder

Bizimkiler daha kendi ligindeki yerlileri kötü veya iyi diye ayırt edemiyor.

Birde alt liglerden iyi oyuncu mu keşfedecekler? Bence hayal ötesi bir durum ne yazık ki Recep :D

I am the one who knocks!

20 yasinda Kırklareli'nde, 5 sene sonra Dortmund da filan olur kesin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bide benim konumu acarmısn

94lü adam Kırıkkalespor'da oynuyor olsa ne olacak bundan genç desen gençte 20 yaşına gelmiş

94lü adam Kırıkkalespor'da oynuyor olsa ne olacak bundan genç desen gençte 20 yaşına gelmiş

o halde bruma gibi bi adam 20 yasinda gsde oynadigina gore asla yildiz bi futbolxcu olamayacak diyebiliriz. bu mantikla bakilmasi sacma. 3. ligde isterse messi olsun onu kesfedemedikten sonra bi anlami kalmaz. ajax, porto gibi takimlarin transferlerine bakin. ya da sirf hulk'un kariyerini okuyun, japon 2.ligi topcusuydu bi ara.

fbli salih ornegide var,

ayrica muhammeti bank asya takimlari istiyodu. ilgileniyolar daha dogrusu. bi topcunun iyi olup olmamasi oynadigi ligle alakali degil. alt liglerde de yildiz olabilecek oyuncular var, onemli olan kesfetmek.

@Recep İçfındık Bruma örneği yanlış Bruma bize gelmeden keşfedilmiş yetenekti zaten.Dediğin gibi çok ekstra durumlar oluşabiliyor ama çok nadirdir o verdiğin örnekler hele birde bahsi geçen Türk futbolcusu ise bu ihtimal iyice azalıyor ama tabi izlemeden atıp tutmakta yanlış vardır seninde bir bildiğin.

Muhammed'in de oynadığı Ankara Bölge Milli Takımı Kayseri Bölge Milli Takımını yenerek şampiyon oldu ve UEFA Regions Cup'a katılma hakkını elde etti.

Muhammed 10 numaralı forma:

10487431_716529088412949_6503543433969740751_n.jpg

bugun kecioren deplasmaninda cok deli oynadi.

hele macin 97. dakikasinda 3 kisiyi ust uste calimlayip belini kirdiktan sonra gol pasi vermesi muazzamdi. Ama ne yazikki asist degeri kazanamadi, cunku arkadasi bu pasi cok zor olmasina ragmen gole ceviremedi.

topla oynamasi, bulusmasi ve topu durtmesi ayni salih ucan.
Alt yapiyi sanirim konyaspordan aldi. Amator milli takimda da top kosturmakta. Umarim birileri kesfederde cekip kurtarir bu cocugu amator ligden

Takip etmedim ama Recep dedigine gore birsey vardir.

recep dayioglunun konusunu acarak kendince hinlik yapmis

Geri
Üst Alt