GSC Scout # Muhammet Demir

Cevap: Muhammet Demir

Türkiye liglerinde'ki alınması gereken 1 numaralı topçudur şuanda. Diğerleri 3 numaradan başlıyor!!! Antep satmaz.

türkiyenin falcaosu olacak bir adam. bedavayken bu adamı kapacaktık. aslında şimdide alınabilir. işe yaramaz bütün topcuları verip alıcaksın bu adamı.

kesinlikle potansiyeli yüksek bir oyuncu

ayrıca Fatih hocanın elinde farklı bir işlenir alınmalı...

Samed Yesil - Muhammet Demir ikilisini düsünemiyorum.. müthis iki yerli forvet. Umarim bizde olmasa bile potansiyellerini gerçege yansitirlar.

Gaziantep'e Solbek Çağlar , Sol açık Pino , Sağbek Serkan , Sağ açık Aydın , forvet M. Batdal ve Stancu , Defans Zan ve Servet

bunları verirsek tamamdır bu transfer üstelik bu isimlerden kurtulmuş oluruz :D

bugün rize maçında oyuna sonradan girdi. duran topta saparanın ortasında altı pas üzerinde iyi bir dokunuşla bir gole imza attı.

etkisiz oynayan antep takımına rağmen bir pozisyona daha giren muhammet güzel bir kafa vuruşu gerçekleştirdi kaleci iyi çıkardı.

ayrıca bir pozsiyonda ise guizanın bile atabileceğini düşündüğüm golü antep hanesine yazdıramadı.

maçta gördüğüm kadarıyla fiziği zayıf tekniği var hızı da yeterli pozisyona girme beceresi golü koklama becerisi var.

şu an Türkiyede gelişime çok açık tek forvet oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Doğru zamanda doğru yerde olursa çok seviye atlar.

Kendisi hakkında doğruları her zaman olduğu gibi zaman gösterecek.

Kral topçu severim.

Genç, potansiyeli çok fazla, gelecek için yapılacak iyi bi transfer, bilmem anlatabildim mi

anlatamadin

sercan da genc, potansiyeli ortada, o bile sans bulamiyor bizde henuz ilk 11 de, nereye koyacan muhammedi

brak oynasin antepte 1-2 sene, oynamadan gelistiremez kendini

anlatamadin

sercan da genc, potansiyeli ortada, o bile sans bulamiyor bizde henuz ilk 11 de, nereye koyacan muhammedi

brak oynasin antepte 1-2 sene, oynamadan gelistiremez kendini

Aldıktan sonra kiralamak zor bi iş değil abi, böyle oyuncular çıktığı zaman almaya çalışacaksın,

iyi bizde Sercan var diye potansiyeli onun kadar olan hatta ondan fazla olan genç birini görmezden gelelim.

katilmiyorum sezer abi dediklerine

bir numarasini göremedim daha muhammedin, klas topcu kapasitesi yok mu, tabiki var ama yinede abartilacak kadar birsey göstermedi daha

katilmiyorum sezer abi dediklerine

bir numarasini göremedim daha muhammedin, klas topcu kapasitesi yok mu, tabiki var ama yinede abartilacak kadar birsey göstermedi daha

Oynadığı çeşitli yaş katogeri milli takımlarında bence kapasitesini fazlasıyla gösterdi, süper ligde daha bu sene oynamaya başladı, önümüzdeki seneler görürüz Salman abi potansiyelini

Geri
Üst Alt