GSC Scout # Muhammet Demir

Cevap: Muhammet Demir

Potansiyeli çok yüksek.Aslında alıp bizde yetişse çok iyi olur.Ama sağlam fiyat çekerler.

Aldıktan sonra kiralamak zor bi iş değil abi, böyle oyuncular çıktığı zaman almaya çalışacaksın,

iyi bizde Sercan var diye potansiyeli onun kadar olan hatta ondan fazla olan genç birini görmezden gelelim.

Kardes, kusura bakma. Muhammet Demir Sercan'i top diye oynar. O derecede yetenekli. Sercan Galatasaray'da tutunamayacak. Basarili olamaz, cunki o kapasiteye sahip degil. Sercan Turkiye'de gozumuz genc yetenek ararken ortada bir patlama yapan, ama asla ilerleme gosterememis bir futbolcu. Sercan'dan santrofor olmaz, cunki son vuruslari berbat. Sercan'dan kanat adami olmaz, cunki teknigi vasat.

Sercan suratli, kivrak ve top ayaginda gezebilen bir futbolcu. Bir anda yon degistirebiliyor, cabuk. Kivrakligi ve cabuklugu onu tehlikeli yapabiliyor, ama teknik kapasitesi dusuk. Top teknigi ile gecmiyor, sirf fizik ozelliklerini kullanarak geciyor. Muhammet ise teknik kokuyor. Umit Millilerde attigi goller ortada. Vuruslari, oyunu okumasi, teknigi. Herseyi ile Sercan'dan cok, cok daha ustun bir yetenek.

Kardes, kusura bakma. Muhammet Demir Sercan'i top diye oynar. O derecede yetenekli. Sercan Galatasaray'da tutunamayacak. Basarili olamaz, cunki o kapasiteye sahip degil. Sercan Turkiye'de gozumuz genc yetenek ararken ortada bir patlama yapan, ama asla ilerleme gosterememis bir futbolcu. Sercan'dan santrofor olmaz, cunki son vuruslari berbat. Sercan'dan kanat adami olmaz, cunki teknigi vasat.

Sercan suratli, kivrak ve top ayaginda gezebilen bir futbolcu. Bir anda yon degistirebiliyor, cabuk. Kivrakligi ve cabuklugu onu tehlikeli yapabiliyor, ama teknik kapasitesi dusuk. Top teknigi ile gecmiyor, sirf fizik ozelliklerini kullanarak geciyor. Muhammet ise teknik kokuyor. Umit Millilerde attigi goller ortada. Vuruslari, oyunu okumasi, teknigi. Herseyi ile Sercan'dan cok, cok daha ustun bir yetenek.

Kusura bakılacak bi durum yok abi, Sercan'dan daha potansiyelli dedim zaten, şahsi görüşümde Sercan'ı bir iki seneye kadar geçeceği yönünde.

Sercan'da pozisyon bilgisi dışında eksik özellik yok arkadaşlar. Hennry'nin Türkiye versiyonlarıyla büyümediniz bu kadar az görmeyin oyuncuları.

Mishalen Beşiktaş Türkiye'de adam bulamayıp Edu diye bir topçu getirip forvet diyor. O adam forvet de olmaz kanat da orta saha da defans da.. Kısacası Türkiye'de bu potansiyellere sahip oyuncu az bulunurken eldekileri de boş sanmayın.

Muhammed için kötü demiyorum o da gerçekten çok yetenekli sadece Sercan'ı bu kadar yerden yere vurmanız dikkatimi çekti. Edu demek istedim..

Antep çöküşte, bu adamı almamız gerek, gelecekte adından çok söz ettirecek, ah o sakatlıkları yaşamasaydı şu an çok daha iyi seviyedeydi.

sercan GS DA tutunamayacakmı?kapasitesi düşükmü:) yahu mehmet kardeş. sizin ismail degilki bu kapaistesi düşük olsun. bu arada muhammed demir alınabiliyorsa hemen alalım. nekdar cabuk bize gelirse okadar iyi. antepte körelmesin.

sercan GS DA tutunamayacakmı?kapasitesi düşükmü:) yahu mehmet kardeş. sizin ismail degilki bu kapaistesi düşük olsun. bu arada muhammed demir alınabiliyorsa hemen alalım. nekdar cabuk bize gelirse okadar iyi. antepte körelmesin.

Simdi Ismail'i Sercan'la kiyaslamak ne alaka Baris. Ismail istenilen derecede olmasada bu ulkede mevkisinin en iyilerinden. Bunu inkar etmeye gerek yok. Hata yapsada, modern futbola uygun bir bek. Senelerdir Gokhan Gonul'u havalara cikartan insanlar nasil Ismail'i karalar ki. Bunu hala anlamis degilim. Ismail'in oyun anlayisi dusuk, yoksa bu sene defans yonunu cok gelistirdi. Kotu oynadigi bir iki mac oldu, ama cok iyi oynadigi maclarda oldu. Bir zahmet Fener macini yeniden izle, bu ulkede hangi bek okadar iyi bir mac cikartabilir, ileri geri o derecede calisabilir ? Ismail'den baska hic bir Turk bek yapamaz bunu. Zira, Sercan'la Ismail'i kiyaslamisken, bence Ismail'in top teknigi Sercan'dan iyi. Bunda ciddiyim. Bu Ismail'den fazla Sercan'in durumunu gosteriyor.

Sercan Galatasaray icin yetersiz. Bunu ikinci yarida anlayacaksin. Sercan gozumuz topcu ararken ortaya cikan bir oyuncuydu. Yoksa orta seviye bir futbolcu, Galatasaray'da asla onemli bir faktor olamayacak.

Simdi Ismail'i Sercan'la kiyaslamak ne alaka Baris. Ismail istenilen derecede olmasada bu ulkede mevkisinin en iyilerinden. Bunu inkar etmeye gerek yok. Hata yapsada, modern futbola uygun bir bek. Senelerdir Gokhan Gonul'u havalara cikartan insanlar nasil Ismail'i karalar ki. Bunu hala anlamis degilim. Ismail'in oyun anlayisi dusuk, yoksa bu sene defans yonunu cok gelistirdi.

Bakkal çırağını 2 sene adam yokluğundan Beşiktaş gibi takımın soluna koysan o da o kadar gelişirdi.

İnönü'de taraftarın önünde bir maçta 10 kere 80mt depar atan beke Sir diyorsunuz siz. Gaziantepspor'da A takıma çıkan İsmail neyse bir arpa boyu ötesine gidemedi. Herkesin kendi oyuncusu lafımız yok ama Hasan Ali Kaldırım İsmail'i top diye sektirir. Bu ortada..

Bakkal çırağını 2 sene adam yokluğundan Beşiktaş gibi takımın soluna koysan o da o kadar gelişirdi.

İnönü'de taraftarın önünde bir maçta 10 kere 80mt depar atan beke Sir diyorsunuz siz. Gaziantepspor'da A takıma çıkan İsmail neyse bir arpa boyu ötesine gidemedi. Herkesin kendi oyuncusu lafımız yok ama Hasan Ali Kaldırım İsmail'i top diye sektirir. Bu ortada..

Bence gayette gelistirdi kendini, ama gec gelistirdi. Ismail kadar burda Denizli ve Schuster'in sucu vardi. 21'lik Ismail dururken 36'lik Ibrahim Uzulmez oynatiliyordu. Bu hangi akla mantiga siniyor ? Bir oyuncu oynamadan nasil kendini gelistirebilir ? Ismail daha 1 sezon duzenli mac oynamadi, ki, bu sezon oynamaya basladi ve bence performansinin arttigi gayet ortada.

Ismail duygusal davranan taraftarin kurbani oluyor, bunun yani sira yanlis transfer politikasinin. Ismail bir macta Simao'dan fazla dribbling'e kalkiyor, Simao'dan fazla orta yapiyor, Simao'dan fazla kosuyor, Simao'dan fazla pas yapiyor. Simao'ya her top geldiginde icerden gidip, kanada top atiyor. Bu cocuktan hem atak, hem defans yapmasi bekleniliyor. Adam gibi sol aciginin olmamasinin kurbani Ismail. Taraftar bunu goremiyor, ki, sadece bizim taraftar degil, sende goremiyon Burak kardes.

Hasan Ali'ye gelince, bence Ismail'den 1 gram artisi yok, yada ben gormedim. Bu ulkede Ozgur Cek'e "iyi bir bek" diyenler vardi. Anadolu'da top kosturan bekler cok cabuk abartiliyor. Bence su an Ismail'i gecebilecek 1 isim var Anadoluda, oda Antalyaspor'da oynayan Musa Nizam. Hem fizik acidan cok daha guclu, hemde ofans acisindan yararli bir isim.

Musa Nizam sol bekten ziyade sol stoper için daha ideal bir adam Mehmet. [bence] O değilde bir kez daha gösterdin şu yorumunla futbolcunun iyisinden anladığını, Musa pek kişinin dikkatini çekmemiştir bugüne kadar. Emrah var bir de Antalya'da o çocukta da gelecek var gibi.

Ersan'dan sol bekte iyi katkı alınabilir belki diğer yandan.

Bence gayette gelistirdi kendini, ama gec gelistirdi. Ismail kadar burda Denizli ve Schuster'in sucu vardi. 21'lik Ismail dururken 36'lik Ibrahim Uzulmez oynatiliyordu. Bu hangi akla mantiga siniyor ? Bir oyuncu oynamadan nasil kendini gelistirebilir ? Ismail daha 1 sezon duzenli mac oynamadi, ki, bu sezon oynamaya basladi ve bence performansinin arttigi gayet ortada.

Ismail duygusal davranan taraftarin kurbani oluyor, bunun yani sira yanlis transfer politikasinin. Ismail bir macta Simao'dan fazla dribbling'e kalkiyor, Simao'dan fazla orta yapiyor, Simao'dan fazla kosuyor, Simao'dan fazla pas yapiyor. Simao'ya her top geldiginde icerden gidip, kanada top atiyor. Bu cocuktan hem atak, hem defans yapmasi bekleniliyor. Adam gibi sol aciginin olmamasinin kurbani Ismail. Taraftar bunu goremiyor, ki, sadece bizim taraftar degil, sende goremiyon Burak kardes.

Hasan Ali'ye gelince, bence Ismail'den 1 gram artisi yok, yada ben gormedim. Bu ulkede Ozgur Cek'e "iyi bir bek" diyenler vardi. Anadolu'da top kosturan bekler cok cabuk abartiliyor. Bence su an Ismail'i gecebilecek 1 isim var Anadoluda, oda Antalyaspor'da oynayan Musa Nizam. Hem fizik acidan cok daha guclu, hemde ofans acisindan yararli bir isim.

Bizim sizin takımda gördüğümüz çok şey varda şu an konumuz o değil. Fazla dağıtmak istemiyorum konuyu. Hasan Ali'nin pozisyon bilgisi ve kalitesi genç solbeklerin içinde en iyisi. İsmail dediğim gibi Antepteyken benim de çok hoşuma gidiyordu ama söylediğin gelişmeleri nedense ben göremiyorum. Sorun İsmail'de değil bende.. Top alma pas verme driblinglere bakarsak Sabri de bizim süperstarımız ama ben onu da göremiyorum..

Genel olarak göremiyorum ;)

Bizim sizin takımda gördüğümüz çok şey varda şu an konumuz o değil. Fazla dağıtmak istemiyorum konuyu. Hasan Ali'nin pozisyon bilgisi ve kalitesi genç solbeklerin içinde en iyisi. İsmail dediğim gibi Antepteyken benim de çok hoşuma gidiyordu ama söylediğin gelişmeleri nedense ben göremiyorum. Sorun İsmail'de değil bende.. Top alma pas verme driblinglere bakarsak Sabri de bizim süperstarımız ama ben onu da göremiyorum..

Genel olarak göremiyorum ;)

:)

Bir takimi nekadar ciddi takip ettigine bagli. Ben Galatasaray'da gelisim gosteren oyunculari daha kolay gorebilirim. Sonucta iki takimida ciddi sekilde takip ediyorum.

Namik;

Bence Musa Nizam'i alan kulup solbek oynatir. Son Turkiye - Italya umit milli macinda cok gozume batmisti. Hem ileri cikislari iyiydi, hem 1 e 1'de etkiliydi. Bu sezon birkac mac izleyebildim, tabiki insan keyif icin M.P Antalya maclari izlemez. Ama ben cok begendim solbekte. Bence onumuzdeki sezon Gs,Bjk,Fb,Ts, hepsi isteyecek bu cocugu.

Simdi Ismail'i Sercan'la kiyaslamak ne alaka Baris. Ismail istenilen derecede olmasada bu ulkede mevkisinin en iyilerinden. Bunu inkar etmeye gerek yok. Hata yapsada, modern futbola uygun bir bek. Senelerdir Gokhan Gonul'u havalara cikartan insanlar nasil Ismail'i karalar ki. Bunu hala anlamis degilim. Ismail'in oyun anlayisi dusuk, yoksa bu sene defans yonunu cok gelistirdi. Kotu oynadigi bir iki mac oldu, ama cok iyi oynadigi maclarda oldu. Bir zahmet Fener macini yeniden izle, bu ulkede hangi bek okadar iyi bir mac cikartabilir, ileri geri o derecede calisabilir ? Ismail'den baska hic bir Turk bek yapamaz bunu. Zira, Sercan'la Ismail'i kiyaslamisken, bence Ismail'in top teknigi Sercan'dan iyi. Bunda ciddiyim. Bu Ismail'den fazla Sercan'in durumunu gosteriyor.

Sercan Galatasaray icin yetersiz. Bunu ikinci yarida anlayacaksin. Sercan gozumuz topcu ararken ortaya cikan bir oyuncuydu. Yoksa orta seviye bir futbolcu, Galatasaray'da asla onemli bir faktor olamayacak.

ben hala aynı kanaatteyim. ismail büyük takım topcusu olamaz. ne defansı tam yapıyor ne hücumu. cok vasat bir oyuncu. sercanın bence birtek son vuruşlarda sorunu var. oda giderilemeycek bir sorun degil. samsun ve adana demir macında attıgı gollerle yavaş yayaş bunları hallediyor ama tam gecmiş degil tabi. ben sercandan o cıkışı bekliyorum. cünkü onda o kapasitede var. arkası dönük top saklayabiliyor. kendini yere atmadıgı sürece ben bu adama laf etmem. sadece şu son vuruşlara calışşsın yeter.

musa nizam ofansif ortasaha oyuncusuydu. 2009 dan itibaren stoper oynadı. umut sözenle ikisi iyiydi milli takımda falan...o bebe nasıl defans oynuyo hala anlamam. hücumdaki etkinliği daha önce ofansif ortasaha oynamasından kaynaklanıyo.

Ben beğeniyorum İsmail'i. Sadece saçmalıyor ara sıra bi de fiziki olarak gelişmesi gerek. Hızı falan yerinde kondisyon olarakta çok iyi. Çok bindirme yapıyor maçlarda. Ama yeterince gelişemedi orası doğru. Biraz Bale'yi örnek alsa isabet olur. Gerçi Bale açık ama olsun gelişm olarak örnek almalı baabında.

Mehmet Oğuz'un Sercan hakkındaki yaptığı yorumlar çok yanlış.Sercan bu ülkenin en potansiyelli 2-3 oyuncusundan birisidir.21 yaşında ve genç milli takımlarla beraber 50 küsür golü bulunan bir oyuncu birde buna genç yaşta Bursaspor'un şampiyonluğuna yaptığı katkıyıda ekleyin.

Sercan'da ki top sürme, hız ve adam eksiltme özelliği şu anda Türkiya Ligi'nde başka hiçbir oyuncuda yok.İnanmayanlar gitsin G.Ranger maçını seyretsinler.

Şu golü Türkiye'de kaç futbolcu atabilir?

[video=youtube;eBV3-1EXF0s]https://www.youtube.com/watch?v=eBV3-1EXF0s[/video]

Muhammet'e gelince çok potansiyelli bir oyuncu.Bana göre Cenk Tosun'dan daha iyi.Nerelere koşu yapacağını nerede pozisyon alacağını çok iyi biliyor.İnanılmaz bir gol sezisi var.Son vuruşları zaten harika.Bize topukla tersten dönerek attığı gol bunu gösteriyor zaten.Kaç futbolcu o pozisyonda öyle bir vuruş yapabilir ki?İnanılmaz.

Bu alemin en potansiyelli santraforu Batuhan'dı, hamde tartısılmayacak bir bicimde. Ama potansiyel tek basına yeterli olmuyor görüldügü gibi.

Bence an itibari ile Mustafa Pektemek kadar golü iyi koklayan yerli bir oyuncu suan icin yok. Ama Sercan'da baska özellikleriyle ön planda. Sercan oynayacak bir oyuncu degil, evvela bunun idrak edilmesi gerekir. Aksine oynatılacak bir oyuncu. Yani Sercan'ın meziyetlerini iyi idrak edip onu oynatabilirsek cok faydalı olur. Bilhassa'da daha az fiziksel temansın oldugu Avrupa maclarında.

Muhammet Galatasaray icin hazır degil henüz.

Cevap: #Muhammet Demir

Hayvan gibi güçlü stoperler ile yıkılmadan ikili mücadeleye giriyor. Kafa toplarında inanılmaz etkili birisi çok uzun boyu olmamasına rağmen. Bana Morientes'i anımsatıyor. Son haftalarda Cenk ile oynamaya başlayınca performansı çok arttı. Bu çocuk tam 4-4-2 futbolcusudur. Elmander gibi sürekli oyunun içerisinde. Çok beğeniyorum oyun tarzını. Kesinlikle hocamızın sevdiği tipte bir forvet ve alacağımızı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt