# Muhammet Demir

Ölmese zaten alamayiz. Bazi adamlar oyun yapisi geregi, süperligde büyük etki yapabilme potansiyali tasiyor. Ramos 1.85 boyunda, tank gibi, ve süratli bir oyuncu. Bu ligde büyük bir etki yapar diye düsünüyorum.
Devamlı Canlı izlediğimden dolayı pek tutmuyorum kendisini.
Dortmund taraftarı zaten memnun değil kendisinden ama Berlin döneminde li gibi yakın seviye yakalaya bilirse bize geldiğinde ligi dağıtır bencede.
Ama an itibari ile ölü ve ya tutarsa transferi olur.

Edit : canlı ile tv de izlemenin farkı bir maçın çok farklı olduğunu bildiğini tahmin ediyorum diye canlı izliyorum diye yazdım

Son düzenleme:
Devamlı Canlı izlediğimden dolayı pek tutmuyorum kendisini.
Dortmund taraftarı zaten memnun değil kendisinden ama Berlin döneminde li gibi yakın seviye yakalaya bilirse bize geldiğinde ligi dağıtır bencede.
Ama an itibari ile ölü ve ya tutarsa transferi olur.

Edit : canlı ile tv de izlemenin farkı bir maçın çok farklı olduğunu bildiğini tahmin ediyorum diye canlı izliyorum diye yazdım

Olmaz mi, TV´den izleyen kameramanin merhametine kaliyor...

Ben her sporda özgüvenin essentiell bir faktör oldugunu düsünüyorum. Ramos Dortmund´a adapte olamadi, ve bunun ile birlikte özgüveni gittikce düsmeye basladi, yedeklerde oturdukca. Istedigin gibi kosamazsin, gidemezsin, Bio-Rytmin daramadagan olur. Türkiye´de savunma oyuncularini bence cok net ezer, ezdikce de morali yerine gelir.

Bu tip adamlarda, pek yanlis yapamazsin bu ligde diye düsünüyorum.

Olmaz mi, TV´den izleyen kameramanin merhametine kaliyor...

Ben her sporda özgüvenin essentiell bir faktör oldugunu düsünüyorum. Ramos Dortmund´a adapte olamadi, ve bunun ile birlikte özgüveni gittikce düsmeye basladi, yedeklerde oturdukca. Istedigin gibi kosamazsin, gidemezsin, Bio-Rytmin daramadagan olur. Türkiye´de savunma oyuncularini bence cok net ezer, ezdikce de morali yerine gelir.

Bu tip adamlarda, pek yanlis yapamazsin bu ligde diye düsünüyorum.
Olabilir. Eneramo örnek de var ama ne kadar tabiki kalite ve seviye olarak kıyas değilse.
Adam ne kadar kayboldu düştüğü deliğe o önemli biraz da ve kişiye de bağlı tabiki. Pandev ölü olarak geldi mesela ve ölü olarak da gitti.

Olabilir. Eneramo örnek de var ama ne kadar tabiki kalite ve seviye olarak kıyas değilse.
Adam ne kadar kayboldu düştüğü deliğe o önemli biraz da ve kişiye de bağlı tabiki. Pandev ölü olarak geldi mesela ve ölü olarak da gitti.

Pandev olayi bizim acimizdan mantiksiz bir olaydi... Telles ve Bruma varken, diger yabancilarda Sneijder, Chedjou, Melo, Muslera gibi yine maaliyetli ve iyi oyuncularken, gidip reabilitasyon geregi duyan Pandev ile, sisik olan merkezde oynayacak Xhemaili´ye 4 milyon harcamak pek akil isi degildi.

Hamza ikisinin de üstünde durmadi, yoksa Pandev bu hali ile bile en azindan Kupa´yi darmadagin etti. Xhemaili´de mevcut oyuncularimizdan cok daha kötü degildi. Zamaninda gelecek bakisi ile destekledimde bu karari, ancak sonra göndertti Telles ile Bruma´yi adam.

Neyseki bakmak lazim, ama böyle 1.85 boyunda, süratli, güclü, teknigi beschlagen ve siyahi forvet hayalim hep var Galatasaray icin. Piyasada alabilecegimiz baskasi varsa olabilir tabi, illaki Ramos olacak da degil. Gyan´i da cok begenirdim, ama oyun zekasi düsük, ve son vuruslari cok dengesizdi. Bony ile Doumbia´yi da az hayal etmedim. Felipe Caicedo vardi birde, oda arap ülkesine gitti.

Yine Fernandao forvet olarak, hizli olmasa da, Bakambu´da kanat olarak. En azindan Burak´i satip, bu iki adami alip, kadroyu korusaydik, daha iyi bir durumda olurduk. Birde Cavanda tabi iyi olurdu sag beke.. :D

Son düzenleme:
Yanaşıp alın şu çocukcağızı.

Antep'de çürüdü zavallım.

Yahu sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer diye bir deyim vardir. Bizde bu sutten ne dil kaldi ne damak, birileri hala eksimis yogurt derdinde.

Bu muammet tam büyük takım oyuncusu ümit karan tarzı bi adam

Dogru diyorsun eksi yogurdu ben de severim :D

Gel gelelim TSL'den topcu almaktan vazgecmeliyiz artik. 4 senede adamin toplam attigi gol sayisi 28 :red: Ne yapacak 1.80 boyuyla fiziksel anlamda bir Drogba performansi mi gosterecek?

Eksimis yogurdun tadi daha lezzetli ne diyon sen.Yogurttan hic anlamiyorsun :D

Dogru diyorsun eksi yogurdu ben de severim :D

Gel gelelim TSL'den topcu almaktan vazgecmeliyiz artik. 4 senede adamin toplam attigi gol sayisi 28 :red: Ne yapacak 1.80 boyuyla fiziksel anlamda bir Drogba performansi mi gosterecek?
Umutu buna karsilik verirsek mutluluktan havalara ucmamiz gerek renktas.Umut malindan beter olamaz bu.

Yahu biz Umut'tan kurtulmak istiyoruz yeni bir Burak-Umut adayi istemiyoruz takimda.

Onu gec, bu adami Umut'a karsilik takasta vereceklerini mi saniyorsun? En az 4-5 milyon euro para isterler EN AZ. Bu paralara 5 tane Robin Simovic aliriz be :red:

Umutu buna karsilik verirsek mutluluktan havalara ucmamiz gerek renktas.Umut malindan beter olamaz bu.

28 kişilik kadronda en az 14 tane yerli bulundurman gerekiyor.
Muhammed demir 1.
2 .....hepsinide alt yapıdan yaparız demeyin şimdide. Kalite yetersiz olur. Antrenman seviyesi yüksek olmalı biraz yani

umut bulut gidicek bu gelicekse neden olmasın

Muhammet Demir Umut takasi, sonra Burak Yilmaz´i satip, Adrian Ramos gibi kiralik tank ve süratli bir oyuncu nasil olabilir aceba ? Orta sahaya Mbia, kanatlar icinde Carillo. Sag beke Cavanda... Black POWER....

adem dogru yola giriyorsun. Cavanda dedigin Trabzonlu degildir umarim. Onu tutmadim ben. Dengesiz bir oyuncu.

adem dogru yola giriyorsun. Cavanda dedigin Trabzonlu degildir umarim. Onu tutmadim ben. Dengesiz bir oyuncu.

Ben burak yilmazi satarken, burada Levandowski ile kiyaslaniyordu. Neyse ki... Cavanda dan iyisini uygun fiyata alamayiz, heke serbest kalisa. Belcika milli takimina da secildi. ben begeniyorum.

Ben burak yilmazi satarken, burada Levandowski ile kiyaslaniyordu. Neyse ki... Cavanda dan iyisini uygun fiyata alamayiz, heke serbest kalisa. Belcika milli takimina da secildi. ben begeniyorum.

oyuncu iyi degilse ucuz olsa birşey degişmez. Lazio bunu bu yüzden begenmedi. Ucuza bulunsun ama savruk olmayan bir adam olsun. Belçika millisinde 11 de oynatmazlar bunu diye düşünüyorum. Linnes'te olabilir Molde'li.

Geri
Üst Alt