# Muhammet Demir

oyuncu iyi degilse ucuz olsa birşey degişmez. Lazio bunu bu yüzden begenmedi. Ucuza bulunsun ama savruk olmayan bir adam olsun. Belçika millisinde 11 de oynatmazlar bunu diye düşünüyorum. Linnes'te olabilir Molde'li.

Ben iyi buluyorum kendisini, birtek bize karşi kötüydü izledigim maclarda. Lazio da üc dört tane iyi bek vardi, bu adamin orada kaybolmasi firsat oldu TS ićin... Ben su an ligde en iyi sag bek olarak görüyorum. Yani Cavanda güzel oglandir, bize fizik anlamda sevuye artirir... Sabri paradina Cavandayi alsaydik bugün raat ederdik.

Bizim takıma şart bu adam,Trabzon aldıysa iyi iş yapmış bitik Cardozodan çok çok daha fazla iş yapar,Oyuna katkısı olan,teknik ve kaliteli bir forvet Muhammet

trabzonda kaybolur gider birbirleriyle yumruklaşılar kadro dışı filan kalır o şehire top oynamaya gidenin aklını seveyim iq'su 50'nin altında olan bir şehirde messi'de top oynayamaz bu çocuk aslında bizim için biçilmiş kaftan umut artı bir miktar paraya alabiliriz.

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

sonunda kurtulduk bundan

Anadolu takımında oynadığı için değil mi mesela şuan almanyada bi takımda olsaydı daha farklı düşünürmüydün ?

Almanya baska Türkiye baska. Orada nasil oynardi nerede oynardi ona göre yorum yapardim tabi ki.

Ama yok Türkiye'nin en iyi forvetiymis falan diyenler var, bence komik oluyor biraz. Kötü futbolcu degil ama almaya kalksan hem bizden cok para isterler hem de sakatlik riski yüksek olan bir futbolcu.

Geri
Üst Alt