- 6 Eylül 2014
- 95.139
- 65.691
- 4.608
Adam Kılıçdaroğlu'na sallıyor birsey demiyorsan bilemeyeceğim.demekki laylaylom senin için siyasetCandır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam Kılıçdaroğlu'na sallıyor birsey demiyorsan bilemeyeceğim.demekki laylaylom senin için siyasetCandır
Müthiş ince bir plan
Onurla görüntülü konuşurken bana karşı bu adayın dansını yaptı"ince" derken
ince bir mesaj mı verdin?
Dans mi yaptı. İyi direk dansı yapmamış kılıbık herifOnurla görüntülü konuşurken bana karşı bu adayın dansını yaptıBu konu hakkında ki fikirlerin nelerdir reis yav
![]()
Forumdaki erkekler birbirine görüntülü yayın mı yapıyor?Onurla görüntülü konuşurken bana karşı bu adayın dansını yaptıBu konu hakkında ki fikirlerin nelerdir reis yav
![]()
Komik olan şeye gülmeyelim mi reis yav@Murat Durmaz sen niye guluyon feramuza
Günden güne herşey kotulesiyor. @Onur Üründül den yetki geri alinmaliForumdaki erkekler birbirine görüntülü yayın mı yapıyor?
Ulan reis yavDans mi yaptı. İyi direk dansı yapmamış kılıbık herif
Youtube'da spor yayını yapanlar hakkında ne düşünüyosan bu konuda da böyle düşünmelisin bence reis yavForumdaki erkekler birbirine görüntülü yayın mı yapıyor?
Kk ya ben de sallıyorum ama destek olayı başka. Muhalefet tarafı 2 ay akp seçmeninin desteklediği gibi desteklemeli kk yıAdam Kılıçdaroğlu'na sallıyor birsey demiyorsan bilemeyeceğim.demekki laylaylom senin için siyaset
ciddi ciddi konuşuyor musunuz??Ulan reis yav
Youtube'da spor yayını yapanlar hakkında ne düşünüyosan bu konuda da böyle düşünmelisin bence reis yav![]()
Evet sen sallıyoz mu sandınciddi ciddi konuşuyor musunuz??
Hakkımdaki iftiralara ilişkin saat 20:30da bir açıklama yapacağım.
Onur Üründül
İftarlara ilişkin diye okudumHakkımdaki iftiralara ilişkin saat 20:30da bir açıklama yapacağım.
Onur Üründül
görüntülü müHakkımdaki iftiralara ilişkin saat 20:30da bir açıklama yapacağım.
Onur Üründül