Muharrem Usta: ''2010-2011 yılından daha büyük travma yaşıyoruz''

haksız bir galibiyet almış olabiliriz ancak bunu galatasaraya çamur atma operasyonuna çevirdiğiniz anda orada bir duracaksınız.Bu ülkede hakem hatasıyla ne ilk defa bir takım maç kazanıyor nede ilk defa bir takım mağlup oluyor.

Trabzon camiası haddini aşmaya başlamıştır.Asılsız bazı iddaalar öne süren şikecilerin kuyruğu gibi davranmaları hayret verici bir durum.

Galatasaray a direkt söylediği bise yokki adamın niye sokmussunuz yerin dibine
Adam maç sonu ve oteldeki açıklamalarında üstüne basa basa Galatasaray la ilgili mesele değil bu dedi.
Bizim mactada patlayınca x takım mi diyeydi bizden bahsederken.
İki mactada lehimize hatalar olmuştur maçta bu Galatasaray i değil mhk ve federasyonu durten bir meseledir lakin.
Gocunmayin bu konularda.
Usta da akıllı adam ihtiyaç var bu isimlere Turk futbolunda.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir tarafta şampiyonluk gitmiş. Şike mevzuları ayan beyan ortaya çıkmış. 82 puan toplayan takımın ağzından kupasını kafasına vurup almışlar. Adam böyle bir olayı kaybettiği 3 puan ile bir tutuyor. Galatasaray düşmanlığı insanların akli melaikelerini yitirmelerine sebep oluyor. Fener'in size yaptıklarına ve yapacaklarına müstahaksınız.

3-5 kemik atsınlar şunlara, yine havlamaya başladılar.

Galatasaray a direkt söylediği bise yokki adamın niye sokmussunuz yerin dibine
Adam maç sonu ve oteldeki açıklamalarında üstüne basa basa Galatasaray la ilgili mesele değil bu dedi.
Bizim mactada patlayınca x takım mi diyeydi bizden bahsederken.
İki mactada lehimize hatalar olmuştur maçta bu Galatasaray i değil mhk ve federasyonu durten bir meseledir lakin.
Gocunmayin bu konularda.
Usta da akıllı adam ihtiyaç var bu isimlere Turk futbolunda.

Galatasaray ile ilgisi yok demesinin bir hikmeti harbiyesi yok ki Fatih. Tek bir maçı kalkıp, şikenin tavan yaptığı bir sezon ile bir tutmak akıllı adamın yapacağı iş değil.

Galatasaray ile ilgisi yok demesinin bir hikmeti harbiyesi yok ki Fatih. Tek bir maçı kalkıp, şikenin tavan yaptığı bir sezon ile bir tutmak akıllı adamın yapacağı iş değil.
Genede ben birebir dediğine inanmıyorum abi, muhakkak kesip biçme vardır.
Aklı selim birine benziyor valla dikkatlice dinledim her aciklamarini sanmıyorum bunlarla uğrayacağını.
Hatta hacı gibi şuursuz ca saldıracağını da düşünmüyorum o sezon hakkında.
Az konuşur öz konuşur bence.
Daha çok yapıcı bir başkana benzetim, ortalığı karıştıracak biriymiş gibi hissetmedim.
İlk dusuncelerim bu yönde zaman ne gösterir bilmiyorum. :)

bjk yı fenerin yalakası yaptıkları gibi bunlarıda fenerin yalakası yapacaklar.
ayrıca başkanlarıda gayet boş. anca bıdı bıdı bıdı

2010 da ananiniz resmen tecavüz etmisler, siz hala bizimle ugrasiyorsunuz, bosuna sizi zaten gelen giden soymuyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt