Muhtemel Lucescu Transferi Sonrası Beklentileriniz Nelerdir?

Cevap açık niye ikinci bir seçenek işaretleyelim? :)

Muhtemel diye belirtmiş arkadaş ama...

Bence potansiyelli oyuncular yetiştiririz ifadesi biraz yanlış olmuş. Oyuncuları maksimum potansiyelinde kullanabiliriz olabilir. Çünkü potansiyelli oyuncular yetiştirmek, biraz alt yapının işi.

Hem başarılı oluruz hem potansiyelli futbolcular yetiştiririz

En mantıklı tespit bu gibi geldi bana.

1-2 sene sonra bunu da harcayip hagi'yi getiririz.

4 uncu yildizi takalim, sonra dusunuruz.

avrupada ust duzey oynamak icin yabanci kurali kaldirilmasi lazim.

yoksa en iyi ceyrek final..baska da gostermezler bize.

TR de başarılı oluruz da Avrupa'yı bilemiyorum

5 yabancı ile nereye oluyorsun. Hangi oyuncuyu (Telles ,Bruma bile gider) yetiştiriyorsun.

5 yabancın olacaksa ve şampiyonluk istiyorsan en kötü elinde

Muslera-Taş gibi Stoper-Melo-Sneijder-Taş gibi Forvet/kanat

gibi bir çekirdek olmak zorunda.

"Mancini yi bile mumla arariz" muazzam bir secenek :asd:

TR de başarılı oluruz da Avrupa'yı bilemiyorum

Biri şu Umut Gündoğan'ı oynatsın.... Stili çok iyi... Luce'ye söyleyin...

Kesinlikle başarılı oluruz. Ligde şampiyon olup + Cl'de Çeyrek Final oynarız.

Ligde şampiyon yapsın ve genç yetenekleri değerlendirsin yeterli ilk sezon için.

En az 5 tane daha Sneijder ayarında topçumuz olmadığı sürece Mourinho gelse kaç yazar... Topçumuz yok topçumuz...

En az 5 tane daha Sneijder ayarında topçumuz olmadığı sürece Mourinho gelse kaç yazar... Topçumuz yok topçumuz...

Sneijder'i gerçek mevkisinde oynat ve kanatlı sisteme dön her şey düzelir zaten. Aydın bile sakatlanmadan önce sağ kanatta Sneijder ile iyi işler çıkarıyordu.

En önce artık istikrarlı, her hafta rotasyona gidilmeyen bir kadro izleriz. Rafa bile bu kadar rotasyon yapmıyor. Hayır, iyi alınan bir skordan sonra kadroyu ne diye bozarsın. Futbolcuların potansiyellerinin de yükseleceğini düşünüyorum. Shakhtar'da maden azaldı, zaten oradan da sıkılmıştır. Luce'deki en önemli ısrarım, Türkiye'yi çok iyi bilmesidir.

Şu kadroya transfer yapılmasa bile şampiyon oluruz luce ile eminim.

transferler iyi guzelde, elimizdeki adamlari ne yapacagiz

hepsine tazminat odeyipmi gonderecegiz :P

adimiz yakinda enayi klubu olur boyle devam edersek

soyle boyle mancini ile yollar ddevam edecek, transferde maksimum 2oyuncu alinir

zaten devre arasi bi kamyon beceriksiz oyuncu aldik, bize artarda yeterde

ontiveroya 2m euro verdik ya... artik tek istegim unal aysal ve yonetimi gitmesidir.. pazardaki iki kurus degerindeki meyveye 2m euro verdi ve 100bin euroya alabilecekken..

Geri
Üst Alt