Muhteşem Yüzyıl-BÜYÜK FİNAL

Diziyi yorumlayıp geçin 2014 yılına gelmişiz neyin lafını atıyorsunuz birbirinize niye atışıyorsunuz çocuk gibi.Halinize gülüyorum valla :D

Bunlar zaten bilinen şeyler değimiydi yav neden bu kadar infiale sebep oldu çözemedim bu olaydan daha ağırlarıda mevcut demek ki onların filmi/dizisi yapılsa iç savaş çıkacak ülkede.

Daha sırada Bayazıd ve diğer torunlar var, takipte kalın.

Nerede bitirecekler diziyi merak ediyorum.

Muhtemelen Sarı Selim'in taht'a çıkmasıyla son bulur.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bunlar zaten bilinen şeyler değimiydi yav neden bu kadar infiale sebep oldu çözemedim bu olaydan daha ağırlarıda mevcut demek ki onların filmi/dizisi yapılsa iç savaş çıkacak ülkede.

Tarih bilinmiyor. Öğrenilmiyor, öğretilmiyor. Gerçek bu.

Daha sırada Bayazıd ve diğer torunlar var, takipte kalın.

Nerede bitirecekler diziyi merak ediyorum.

Muhtemelen Sarı Selim'in taht'a çıkmasıyla son bulur.

Aynen takip devam.:)

Ben de çok merak ediyorum nerede biter diye.Son cümlene ben de katılıyorum.muhtemelen orada bitirirler...

Aynen renkdaş.Tarih kitaplarından okuduğumuz ve hasbel kadar bu dizide gösterilen bazı olaylar o zamanlarda oldu ve daha da ötesi olmuştur muhtemelen.

İlkokulda; Osmanlı kötü, zalimdi. Atatürk geldi onları yendi. Şeklinde anlatıldı.

Lisede; aslında Osmanlı o kadar kötü değil, sadece son dönemlerde kötüydü denildi. O zaman da sadece öğretilmek istemen kısmı öğretildi.

Bu ölümleri falan tarihe ilgi duyan, araştıranlar bilebilir. Yoksa öğretilen konular bunlar değil. Belli konular öğretiliyor yani.

Harika bir eğitim sistemimiz var.

Geri
Üst Alt