- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Şaka falan yapıyoruz da tarihimizi bilmeyen insanımız çok. Onlar için harbiden spoiler vermiş olduk 
Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha bu arada Halit Ergenç pek övülüyor da ben bi oyunculuğunu göremedim.
Hak ettiği yere gelemeyen oyunculardan televizyonda. Ama PR'ı yok adamın yedirmezlerdi.
binbir gecede fln bir numarası yoktu ama bu dizide aştı bence kendini
Sen nasıl diziler izliyorsun lan
binbir gecede fln bir numarası yoktu ama bu dizide aştı bence kendini
Sen nasıl diziler izliyorsun lan
Aynen. Bazı sahnelerde gerçekten iyi oyunculuk sergiledi. Özellikle şehzade Mustafa'nın idam edildiği bölümdeki oyunculuğu harikaydı.
Bak o bölüm cidden iyiydi de gerisi traş
Bak o bölüm cidden iyiydi de gerisi traş
Süleyman zaten öyle çok attraksiyonu olan bir karakter olarak çizilmemiş ki dizide. Ondan daha iyi oynayacaklar çıkardı ama dizi 3 sezon değil 10 bölümde rahmetli olurdu bu şartlarda.
Türkiye'de her şey PR üzerinden yürüyor.
oha en atraksiyonlu karakter o
Kanuni'yi iyi oynadı cidden o kibiri, ağırlığı falan yansıttı da benim favorilerim Okan Yalabık ve Rüstem-Ozan Güven olur bu dizide.
Okan Yalabık'ı Hatırla Sevgili'den beri takip ederim orada da başarılıydı zaten. Ozan Güven televizyonda genelde pek tutmadığım isimlerdendi, ama başarılı oyuncu sinema filmleri için, burada ise Rüstem'in saykoluğunu, fırsatçılığını tam yansıttı.
Kanuni'yi iyi oynadı cidden o kibiri, ağırlığı falan yansıttı da benim favorilerim Okan Yalabık ve Rüstem-Ozan Güven olur bu dizide.
Okan Yalabık'ı Hatırla Sevgili'den beri takip ederim orada da başarılıydı zaten. Ozan Güven televizyonda genelde pek tutmadığım isimlerdendi, ama başarılı oyuncu sinema filmleri için, burada ise Rüstem'in saykoluğunu, fırsatçılığını tam yansıttı.
Efsane oynamıştı. Ama ilk çıkışı Yılan Hikayesi dizisi ileydi.
Efsane oynamıştı. Ama ilk çıkışı Yılan Hikayesi dizisi ileydi.