Muhteşem Yüzyıl-BÜYÜK FİNAL

Şaka falan yapıyoruz da tarihimizi bilmeyen insanımız çok. Onlar için harbiden spoiler vermiş olduk :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

binbir gecede fln bir numarası yoktu ama bu dizide aştı bence kendini

Aynen. Bazı sahnelerde gerçekten iyi oyunculuk sergiledi. Özellikle şehzade Mustafa'nın idam edildiği bölümdeki oyunculuğu harikaydı.

Kanuni'yi iyi oynadı cidden o kibiri, ağırlığı falan yansıttı da benim favorilerim Okan Yalabık ve Rüstem-Ozan Güven olur bu dizide.

Okan Yalabık'ı Hatırla Sevgili'den beri takip ederim orada da başarılıydı zaten. Ozan Güven televizyonda genelde pek tutmadığım isimlerdendi, ama başarılı oyuncu sinema filmleri için, burada ise Rüstem'in saykoluğunu, fırsatçılığını tam yansıttı.

Bak o bölüm cidden iyiydi de gerisi traş

Süleyman zaten öyle çok attraksiyonu olan bir karakter olarak çizilmemiş ki dizide. Ondan daha iyi oynayacaklar çıkardı ama dizi 3 sezon değil 10 bölümde rahmetli olurdu bu şartlarda.

Türkiye'de her şey PR üzerinden yürüyor.

Süleyman zaten öyle çok attraksiyonu olan bir karakter olarak çizilmemiş ki dizide. Ondan daha iyi oynayacaklar çıkardı ama dizi 3 sezon değil 10 bölümde rahmetli olurdu bu şartlarda.

Türkiye'de her şey PR üzerinden yürüyor.

oha en atraksiyonlu karakter o

Diziyi youtube'dan Mustafa'nın boğulma sahnesi hariç hiç izlemedim ama Kanuni'nin hayatını az çok biliyorum daha nasıl aksiyon yapsın beyler :(

Ozan Güven'e ne rol versen yardırıyor zaten. Şeytan tüyü de var, değişik bir adam.

Kanuni'yi iyi oynadı cidden o kibiri, ağırlığı falan yansıttı da benim favorilerim Okan Yalabık ve Rüstem-Ozan Güven olur bu dizide.

Okan Yalabık'ı Hatırla Sevgili'den beri takip ederim orada da başarılıydı zaten. Ozan Güven televizyonda genelde pek tutmadığım isimlerdendi, ama başarılı oyuncu sinema filmleri için, burada ise Rüstem'in saykoluğunu, fırsatçılığını tam yansıttı.

Okan Yalabık'ın daha öncesi de var. Serseri dizisinde harika bir oyunculuk sergilemişti. Gamze Özçelik ve Erkan Petekkaya ile başrol oynamıştı.

Ozan Güveni de yanlış hatırlamıyorsam Aslı'yla Kerem sen beri takip ediyorum. Koçum benim dizisi vardı bi ara. Orda da iyiydi.

İkisi de sağlam oyuncu.

Efsane oynamıştı. Ama ilk çıkışı Yılan Hikayesi dizisi ileydi.

Mektup sahneleri iyiydi. Bu arada Rüstem ve Zal Mahmut un ölümleri böyle mi oluyordu tarihte de. Zal Mahmut Selim'in kızla evleniyor diye okumuştum bir yerde.

tapa

acemler sehzade bayezid'i iki kurusa satacaklar a dostlar :(

bayezid neden acemlere gitti anlamis degilim. zira (tokat'taki) kaleydi sanirim, fethedilmesi güc bir kale demisti sehzade selim'in pasalari.

insan düsmanina güvenip siginir mi hic?

bir sahnede sehzade selim dedi ki "iste bu bayezid. herkese cok kolay güveniyor". hakliymis. yigitligi ve mertligi dillere destan olsa da sehzade bayezid'in, zaafi insanlara cok kolay güvenmesiymis. sonunu da bu yönü hazirlayacak gibi.

Efsane oynamıştı. Ama ilk çıkışı Yılan Hikayesi dizisi ileydi.

Yılan Hikayesi de bir ara ne popülerdi cidden. Doğrudur ama pek izlememiştim, aklımda kalmamış. O dizi ile aklımda kalan tek şey müziği ve Mehmet Ali Alabora'nın son uzun süren dizisi oluşu, ve Meltem Cumbul'a o tarihten beri hala bir türlü ısınamam.

Geri
Üst Alt