Müjde, Hamit Dönüyor!

Melih Akan

Berlin Panteri
Galatasaray'da Hamit Altıntop sevinci yaşanıyor. Yaklaşık 5 aydır formasından uzak kalan tecrübeli oyuncunun Antalya kampına katılabileceği öğrenildi.

hamit600_L6SOP.jpg

Hamit Altıntop hızla iyileşiyor. Belinde yaşadığı sakatlık nedeniyle Almanya'da ameliyat olan ve daha önce sahalara dönüşünün nisan ayını bulabileceği ifade edilen başarılı futbolcu, tahmin edilenden önce formasına kavuşabilir.

Galatasaray sağlık heyetinin Almanya'daki doktorlarla birlikte yürüttüğü süreçte tedaviye olumlu yanıt veren Hamit Altıntop'a, pazartesi son bir kontrol yapılacak. Hamit'in yapılacak kontrolde de iyi çıkması durumunda Antalya kampına götürülmesi planlanıyor.

Kampta kendisine verilecek özel program dahilinde çalışacak olan tecrübeli oyuncunun iyileşme süreci, teknik direktör Roberto Mancini tarafından da yakından takip ediliyor. Milli futbolcu ile ilgili raporları sık sık inceleyen İtalyan teknik adam, Hamit'e ihtiyacı olduğunu ifade ediyor.

Hamit Altıntop'un Antalya kampında arkadaşlarından ayrı çalışacağı, ilerleyen haftalarda takımla beraber antrenmanlara başlayarak sezonun ikinci yarısında sahalara döneceği belirtildi.

Bu sezon Emirates Kupası, Süper Kupa ve 2 lig maçında forma giyen Hamit Altıntop, son maçına 25 Ağustos'taki Bursaspor deplasmanında çıkmıştı.

NTVSPOR

reis mutluluğun başlıkta kendini belli etmiş açıkça ,hamite gelirsek ne onunla oluyor ne de onsuz

Sağ bek oynar aslında

Kalcadan cıkan sutlarına gurbaney,alem topcu görsün HAMİDim

Aman ne büyük müjde :D

Şimdi daha kötü dönecek 1-2 maç sonra tekrar sövmeler başlar.

Bu takımın sana ihtiyacı var ;hem as olarak hemde yedek olarak

Hey yavrum hey,yesil sahaların tozunu attırınca görecegiz bakalım,direklerin ırzına gececek HAMİDİM

İnşallah yanılırım ama oynadıgı süre boyunca defansa olan belli bir katkısı ve hücumda tam bir el freni olması haricinde bir numarasını malesef göremedim.

Bundan sonrada cok farklı olacagını sanmıyorum.

Sadece defans yapması içinde 3.5 m € verilmesi çok saçma ayrıca bu ücretin verildiği bir oyuncuyu yedekte bırakmak mümkün değil.

Seni beğenmeyenlerin suratına tükür hamit .. Seni beğenmeyenler ishakları tarıkları şenerleri erkanları beğeniyorlar hamit ..

hamit iyidir iyi, sağbek oynar ortada oynar sağ açıkta oynar ama verem eder, genede bu yerli kalitesinde iyi haber.

İnşallah yanılırım ama oynadıgı süre boyunca defansa olan belli bir katkısı ve hücumda tam bir el freni olması haricinde bir numarasını malesef göremedim.

Bundan sonrada cok farklı olacagını sanmıyorum.

Sadece defans yapması içinde 3.5 m € verilmesi çok saçma ayrıca bu ücretin verildiği bir oyuncuyu yedekte bırakmak mümkün değil.

adam 1,5 sene sakat sakat oynadı,haliyle istediklerini yapamadı ve kağnı gibi yavaşlamıştı,bu ameliyattan sonra bütün sıkıntılarını atlatıp bomba gibi dönecek,ayrıca bizim cokerimiz hamit,sag bekte oynar sabriye tahammül yok artık,eboue de sıktı,avrupa maclarında hadi eboue tecrübeli oynasın dersin hamidi melo ile selcugun yanına cekersin,yası da 31 olmus,en güzel zamanları,3 sene katkı saglar

aman ne büyük müjde

hamitte bir an önce düzelsemde forma giysem diye can atiyordu

adam 12 milyon maasini almadan ülkeyi terk etmez. 4.5 milyonunu aldi bile.

real madridde sakatlığı döneminde para almayan hamit bizde tıkır tıkır aldı biz zenginiz real fakirya ondan sanırım dönsünde iyice kanser olsun millet

Geri
Üst Alt