Müjde, Hamit Dönüyor!

Bu saatten sonra faydadan çok zararı olur diye düşünüyorum ama bekleyip görmek lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnşallah döner Türkiye Kupası maçlarında oynayıp azda olsa maç eksikliğini giderirse 2. yarıda faydalı olur.

Eyvah eyvah

cinemagraphs_08.gif

muslera degaj dikerken hep hamite doğru atıodu röportajında da demişdi ztn top elime gelince drogba ve hamite bakıyorum diye bence takımda top kontrolu en iyilerin başında gelir

Adam geldi, performansı git gide düştü hatta bazen saç baş yoldurdu hepsi kabul. Ama milletin aklında bu şekilde kalıp, adama öküz muamelesi yapılması cahillik başka bir şey değil. Hamit'in bu sakatlığı futbolunu engellemese bizde efsane olurdu. Futbolu gerçekten bilen, oyun zekası yüksek bir adamdır Hamit, öyle milletin zannettiği gibi boş beleş bir adam değildir. İnşallah tamamen iyileşmiştir de kalan zamanında gerçek Hamit'i izleriz.

Özledik reiz dönde yapıştır şutlarını.

Sabri gecen TRT Sporda diyordu, Hamit abi sahada oldu mu cok daha rahat oluyorsunuz diye.

Sevindim. Bu yeteneksiz yerlilerimiz arasinda farkini gösterecektir. Takim defansi icin bir numarali adamdi.

Ne kadar formsuz - kötü oynasada Hamit'in ismi yeter yedekte bile olsa joker oyuncu olarak işe yarayacaktır.

Adam geldi, performansı git gide düştü hatta bazen saç baş yoldurdu hepsi kabul. Ama milletin aklında bu şekilde kalıp, adama öküz muamelesi yapılması cahillik başka bir şey değil. Hamit'in bu sakatlığı futbolunu engellemese bizde efsane olurdu. Futbolu gerçekten bilen, oyun zekası yüksek bir adamdır Hamit, öyle milletin zannettiği gibi boş beleş bir adam değildir. İnşallah tamamen iyileşmiştir de kalan zamanında gerçek Hamit'i izleriz.

Takimin en cok kazanan 3. Futbolcusu oldugundan her turlu elestiriyi hakediyor birader

Hamit sakatlanmasaydı puan farkı en fazla 4 olurdu. (Kesin bilgi)

Valla cok elestirdim Hamiti ama saha icinde durusu bile yetiyordu,kontenjan acisindanda iyi olur,Sabriyi oynatmak zorunda kalmaz hoca.

Sakatlıktan iyice çıkıyım form tutuyum diyene kadar en erken seneyi bulur . Çünkü yaşı fazla ve sürekli sakatlanan bir oyuncu .

Geri
Üst Alt