Müjde, Telles Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
t6000_MTQTZ.jpg

Sarı-kırmızlılar ile Gremio Kulübü arasında süren Alex Telles sorunununda çözüme ulaşıldı.

Haberin Devami GSC Portal'da

İnşallah ama transferin son gününe kalacaksa bu iş, çoğu transferde yaptığımız gibi hiç gelmesin

Coentrao gelseydi keske..

Gel artik be, gelse bi sevinecem..

mancini rest çekmese bizim başkan miskince davranırdı ve kaçırırdık bu adamıda. ki halen geleceğine inanmıyorum

geldi gelecek , iptal oldu , müjde geliyor , yattı , bu sefer valla geliyor vs.. derken adam büyütüldükçe büyütüldü , gelip iyi performans sergilese bile beklenti o kadar arttı ki çoğu kişi için hayal kırıklığı olacak , bu çocuk çoğu kişinin gözünde messi gibi bir şey oldu şimdiden....

Videolardan izlediğim kadarıyla Alex'i stil olarak Riera'ya benzettim. Ona göre hem daha hızlı hem daha genç. Teknik, soğukkanlı, hızlı bir oyuncu. Pres yediğinde oldukça rahat.

Hani ben tanımam etmem o yüzden benim için gelip gelmemesi çok da bir şey fark etmiyor taraftar gözüyle ama takımın başındaki adamın ısrarla alın dediği adamın transferinin bu kadar sarpa sarması da garip. Hele bir de kampın ilk gününe transferler yetişecek sözü verilmişken.

Bir iki gun gec AMA guc olsun. Nedense cok istiyorum hic canli izlemedigim halde.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt