Müjde, Telles Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baskan alternatiflerine yoneldik dememis miydi?Hatta odemede pürüzler var haberleri icin resmi siteden yalanlama geldi..ben mi yanlis okudum hepsini ????

"başkan Ünal Aysal'ın bizzat devreye girerek " ne demek. Şimdiye kadar devre dışımıymış? Birkaç gün önce Başkan değil miydi bu konuda açıklamalar yapan?

Son 2 yılki transfer politikamızı hiç sevmiyorum. Bi adam ya alınır ya alınmaz. Transfer hamlelerimizin çoğu aynı. Birbirinin kopyası.

Telles direk gelseydi millet burun kiviracakti biraz gecikmeli gelince kiymete bindi

geldi gelecek , iptal oldu , müjde geliyor , yattı , bu sefer valla geliyor vs.. derken adam büyütüldükçe büyütüldü , gelip iyi performans sergilese bile beklenti o kadar arttı ki çoğu kişi için hayal kırıklığı olacak , bu çocuk çoğu kişinin gözünde messi gibi bir şey oldu şimdiden....

Belhanda geldi mi siz önce ondan haber verin? Belhanda atti Benfica elendi

Solbek konusunda bu kadar azab çektirdiğiniz için teşekkürler.

Büyük ihtimal tırttır,canlı seyretmedim de defi ortalama altı deniyor,ya tutarsa ayağına adam denemeye gerek yok,büyük ihtimal İnsua gibi bişeydir,3-4 yıl sol bek bekledikten sonra insan Armero,Taiwo,Felipe gibi sağlam bek bekliyor,gelmesini istemiyorum.

alex telles gelirse cogunuz sasirirsiniz harbi iyi topcu iyi kumass

hala riera diyenler var, tamam adam eboueden sonra en iyi bekimiz ama bu sizce yeterlimi?

Telles için kafalar karıştı! Yeni açıklama!..

Galatasaray'ın Alex Telles için görüşmelerde bulunduğu Gremio kulübünün sportif direktörü Rui Costa son durum ile ilgili konuştu.

-SPORX DIŞ HABERLER- Galatasaray'ın en büyük transfer hedeflerinden Alex Telles'in menajerininyaptığı pozitif yorumlar sonrasında, Gremio Sportif Direktörü Rui Costa'dan Galatasaray taraftarının üzecek açıklamalar geldi.

Menajer Otto'nun G.Saray'ın istenen teminat mektubunun gönderdiği sözlerinin aksine, Rui Costa birgelişme olmadığını söyledi ve, "Galatasaray ile aramızdaki görüşmelerde bir değişme yok.Görüşmeleri durdurma manifestomuzdan sonra, kulüp daha pozitif bir adım atmadı" ifadelerini kullandı.

Telles'in takımda kalabileceğinin de sinyallerini veren yönetici, "Bizim için Alex Telles'in takımda yerivar. Onlar görüşmelerde bir adım atsa bile, biz teklifin kulübün menfaatleri doğrultusunda olup olmadığı konusunda konuşacağız. Eğer bu konuşmamızdan olumlu bir sonuç çıkmazsa da,oyuncumuz 2014 yılında da muhteşem bir sezon geçirmek için burada olacaktır" diye konuştu.

Galatasaray ile Gremio arasındaki görüşmeler bir süre önce tıkanmış ve başkan Ünal Aysal da transferle ilgili çalışmalarının olumlu yönde ilerlemediğini belirmişti.

Sonunda yarın geliyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt