Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.192
- 21.101
- 1.848
Oğlu saçma sapan konuşuyor, abonelikten çıktım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demis?Oğlu saçma sapan konuşuyor, abonelikten çıktım
bu ne la objektifim diye takiliyodu birde.... bjk lilerin hepsi mi tinerci olur arkadas bitanesi bile sasirtmiyor. sonunda cikiyor gercek yüzleri ortayaEkli dosyayı görüntüle 308766
Hala takip edip şuna etkilesim veren varsa bıraksın izlemeyi. Babasına çalgıcı karısı Binnaz şarkısı açarak etkilesim kasan tip futbol uzmanı olmuş başımıza.
babası da aynı ki bunun.Ekli dosyayı görüntüle 308766
Hala takip edip şuna etkilesim veren varsa bıraksın izlemeyi. Babasına çalgıcı karısı Binnaz şarkısı açarak etkilesim kasan tip futbol uzmanı olmuş başımıza.
Tam bir tinerji kafasi iste.Ekli dosyayı görüntüle 308766
Simon Tello sayfasında yüzlerce mümtaz reis videosu varr!Tam bir tinerji kafasi iste.
Babasi da 2 aydir kafayi bozmustu.. Sorsan ondan buyuk Galatasarayli yok der kesin ama buradaki 'genc' tayfa gibi Galatasaray hocasina hakaret etmeyi normal gorur.
Olabilir.Simon Tello sayfasında yüzlerce mümtaz reis videosu varr!
Babası zaten ayrı bir vaka mert Hakan'a evladım çeker okan buruk'a sallarbabası da aynı ki bunun.
kendisi spor yapıyor heralde ki genç yaşta göbeğini görüyoruzEkli dosyayı görüntüle 308766
Forumda mümtaz reis baskılı tshirtü olan üyeler var. Beni konuşturmasınlar yaa !mhy kuluplerine para verince saçmalamalar başladı bunlar tarafından
Sevmeyeni seveni severim.Sevmem.
Sevenide sevmem.