Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekibimize katilmasini arzu edelimbence dormunta gitmeliydi ama naparsa yapsın bena ne !!!
Kahpece 1 doneBans16
bu nasil bir buyukluk agabey
Ben genç oyuncu olsam Portekiz ligine porto yada benficayi seçerim hem lig kolay hemde bir sonraki transfer daha rahat olur
Onları geçte porto benfica oyunu hep rakip sahada oynuyor top hep sende savunma yapman gerekmiyorHaklisin, sicak memleket, parasi da iyiyse, kisin isinma masrafi az, kucuk sehirler ulasim da ucuz olur giderler de.
Onları geçte porto benfica oyunu hep rakip sahada oynuyor top hep sende savunma yapman gerekmiyor
Arda bu fizikle ispanyada çok zorlanır buradaki gibi kendini yere atıp faul alamaz omzu koyan topu alır elinden benfica porto ve Portekiz ligi tam bu çelimsiz ardaya göreydim
Kesinlikle cok genc cok celimsizTakiliyorum renkdas. Benim gorusum Arda'nin bazi temel eksikliklerinin oldugu. Sevilla bu noktada ne kadar faydali olur tartisilir. Ajax-Dortmund-Benfica (ben uzun zamandir yaziyorum bu klupleri) cok daha iyi opsiyonlar olurdu ama kendi karari tabiki.
Kesinlikle cok genc cok celimsiz
Hollanda ve Portekiz ligi bicilmis kaftan aslinda ispanya eskisi kadar yumusak oynanmiyor burda topu rakibin uzerinden atip gidebiliyor ispanyada bunu yapsada rakip gelip yakalar elinden alir topu
Sevilla yaparsa bir sonraki duragi fener yada hull city olur
Felixi yedilerseviya oyuncu öğütücü
atletiden barcelona yapması daha olası benca
Öyle bakmak haksızlık oluyor. Rakip karşısında sahadan silinmiş bir takımda 18 yaşında bir çocuk tek başına ne yapabilir idiyse o kadarını yaptı...Kazımcan’ın sahadan sildiği şişirme yetenek mi?