- 30 Temmuz 2009
- 32.172
- 8.162
- 2.018
Tunceli Üniversitesinin yeni ismidir.. Davutoğlu müjde olarak vermiştir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga yönetenlerde 1 gram akıl varmı harbiden şöyle tartışacak adam arıyorum AKPli olursa sevinirim.
Saygı ve sevgi çerçevesinde
İsminden ziyade tunjelide neden üniversite olduğu tartışılmalı in my opinion.
Tabi ne gerek var alevilere üniversite açmaya ona verilen parayla kaç imam hatip okulu açılır!!!
!!! Bu mesajdan bunu anlamanız müthiş! ! ! !!!
mesajınız neymiş öğrenelim o zaman!!!!
Emin bu üniversite sadece ile değil tüm ülke öğrencilerine hizmet verecek.37000 nüfuslu yere üniversite açmanın mantığı ne onu soruyorum!!!!!!!! şu eğitimde niceliği değil de niteliği ön plana çıkarsak artık diyorum! !! !!!!!!!!!
37000 nüfuslu yere üniversite açmanın mantığı ne onu soruyorum!!!!!!!! şu eğitimde niceliği değil de niteliği ön plana çıkarsak artık diyorum! !! !!!!!!!!!
Katılıyorum Artvinliyim mesela Artvin'e de gerek yok sadece Tunceliye değil Üniversite'yi lise tadına getirdiler her ile açalım diye.. Üniversite sayılı olmalı..Şimdiki gençlerin çoğu üniversite mezunu ama lise mezunlarından farkı var mı? Gidiyor yakınındaki bir üniversiteye 2 yıllık bölüm okuyor üstüne açıköğretimden 2 yıl daha okuyor hadi ben üniversite mezunuyum diyor.. Üniversite sayılı olmalı ODTÜ,Hacettepe,KTÜ,Ondokuz Mayıs, Anadolu,Ege,DEU vs gibi marka olmalı..