Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Nargile kafelerini geziyorum seni bulabilmek içinBeni kazığa dikecekti transfer dönemi bitti burdayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nargile kafelerini geziyorum seni bulabilmek içinBeni kazığa dikecekti transfer dönemi bitti burdayım.
Yüreksiz herife inanmayınBeni kazığa dikecekti transfer dönemi bitti burdayım.
Beni kazığa dikecekti transfer dönemi bitti burdayım.
Makamlar gelip geçici. Baki olan GSC.Konu senin gibi birinin mod olabilmesi
Geleceğinde haber et vınlayım.Nargile kafelerini geziyorum seni bulabilmek için![]()
Tamamdır reis tabii ki haberleşirizGeleceğinde haber et vınlayım.
Modluktan alırım seni onurum yapma etme eyleme kalp kırmayalımMakamlar gelip geçici. Baki olan GSC.
Lakin seni konudan atabilme yetkisi çok güzel
konyalı futbolcu mehmet ali büyüksayar'ın takıldığı nargilecideNargile kafelerini geziyorum seni bulabilmek için![]()
Büyüksayarkonyalı futbolcu mehmet ali büyüksayar'ın takıldığı nargilecide
Lalaşah diye bir mekandakonyalı futbolcu mehmet ali büyüksayarın takıldığı nargilecide
@Keramettin TANRIVERDİ modunu tehdit ediyor bu muzModluktan alırım seni onurum yapma etme eyleme kalp kırmayalım
Bulamazsın bunuNargile kafelerini geziyorum seni bulabilmek için![]()
Jurnalcilik yakışır senin gibi sağcıya@Keramettin TANRIVERDİ modunu tehdit ediyor bu muz
Konu benden başladı Manchester Unitedla devam etti de konu nasıl buraya geldikonyalı futbolcu mehmet ali büyüksayar'ın takıldığı nargilecide
Entel magandaJurnalcilik yakışır senin gibi sağcıya
Niye ifşalıyorsun?Lalaşah diye bir mekanda
fbye 4-0 marizlenince kendi itiraf etmişti sinirdenKonu benden başladı Manchester Unitedla devam etti de konu nasıl buraya geldiBu futbolcu ne alaka ulan
![]()
Murat durur mu
Durmaz mı??
Aslan içtiği yerden belli olurNiye ifşalıyorsun?