Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
En ufak 1 gururun varsa bana yazma benimle ilgili yazma.En sonunda sövecem yeter yav..Kücükken fenerli oldugunu itiraf etmiştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En ufak 1 gururun varsa bana yazma benimle ilgili yazma.En sonunda sövecem yeter yav..Kücükken fenerli oldugunu itiraf etmiştir
Engelleme yok kiRonaldoya ufak bir laf attim diye engellemistir.
En ufak 1 gururun varsa bana yazma benimle ilgili yazma.En sonunda sövecem yeter yav..
Şükür actinmi lan sonundaEngelleme yok ki![]()
Ben hiç engel atmadım kiŞükür actinmi lan sonundabir daha haber ette kirmızı cizgin ronaldoya laf etmeyelim.
Ne diyeyim şimdi ben gururu olmayan 1'ine.Küfür yemeyi bu kadar seviyosa küfür ederiz 1 sıkıntı yokEn ufak 1 gururun varsa bana yazma benimle ilgili yazma.En sonunda sövecem yeter yav..
Kamaşullah fıkrasını güzel evirip çevirmiş. tebrik etmek lazım.Bir gün İstanbul’da uzun zurna yarışması yapılıyormuş. Feramuz açmış 3 cm, Yiğit açmış 15 cm, Arda Kerim açmış 40 cm ondan sonra ortada kime ait olduğu belli olmayan bir zurna ve üzerinde bir not: Özel sebeplerden ötürü yarışmaya İskenderun'dan katılmaktayım. -Murat Durmaz
Bir gün İstanbul’da uzun zurna yarışması yapılıyormuş. Feramuz açmış 3 cm, Yiğit açmış 15 cm, Arda Kerim açmış 40 cm ondan sonra ortada kime ait olduğu belli olmayan bir zurna ve üzerinde bir not: Özel sebeplerden ötürü yarışmaya İskenderun'dan katılmaktayım. -Murat Durmaz
Bu 1 engel değil ki mesaj yeri kapalı sadece.Mesajı attım gelmediyse 1 daha atayım..
Ne diyeyim şimdi ben gururu olmayan 1'ine.Küfür yemeyi bu kadar seviyosa küfür ederiz 1 sıkıntı yok![]()
Herhangi bir mesaj alımlayamadım.Bu 1 engel değil ki mesaj yeri kapalı sadece.Mesajı attım gelmediyse 1 daha atayım..
Demek ki sohbetleri silmişsin tekrardan atayım..Herhangi bir mesaj alımlayamadım.
Ben mi sana Manchester United'a oyna dedimSoyguncu