- 1 Ağustos 2009
- 46.527
- 48.778
- 4.708
Kendisine zeytin dalı uzatıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıklıyor muyuzkonuyu mavi istiridye barına çevirmişsiniz.
@Targutay Sabancı An itibariyle Targutay reis bana düğünüme gelirken akrabası olan Levent Ülgen'i de davet edeceğini söyledi.Böyle 1 oyuncunun her 2 karakterini de severim reis..hallederiz kadir mi yoksa tırın tırın sinan mı @Murat Durmaz
ben hallederiz kadir diyorum efsane karakter
buna hallederiz kadir demeyen geleneklerini reddetmiştir.hallederiz kadir mi yoksa tırın tırın sinan mı @Murat Durmaz
Bakalım yenge ne diyecek açıklayacaklarıma, sakin az@Targutay Sabancı An itibariyle Targutay reis bana düğünüme gelirken akrabası olan Levent Ülgen'i de davet edeceğini söyledi.Böyle 1 oyuncunun her 2 karakterini de severim reis..
Sinan kaya ben geldim kaya kayahallederiz kadir mi yoksa tırın tırın sinan mı @Murat Durmaz
Şurda ne güzel düğünüme Levent Ülgen'in geleceğini konuşuyozBakalım yenge ne diyecek açıklayacaklarıma, sakin az
Bu Umut gevşeğinin işi Targutay reis böyle yazmazdıKendisinin erkek arkadaş grubu ile sık sık hamama gittiğini biliyorum. Moralim bozuk olduğu zaman ilk teklifinin Hatay'a gel hamama gidelim demesi şu an aklımı bulandırdı.![]()
Targutay bey yönetmen filan mi@Targutay Sabancı An itibariyle Targutay reis bana düğünüme gelirken akrabası olan Levent Ülgen'i de davet edeceğini söyledi.Böyle 1 oyuncunun her 2 karakterini de severim reis..
Değil akrabasıymış reis..Targutay bey yönetmen filan mi
Murat'ın homofobik söylemleri neden bu kadar fazla diye düşünürdük hep.Kendisinin erkek arkadaş grubu ile sık sık hamama gittiğini biliyorum. Moralim bozuk olduğu zaman ilk teklifinin Hatay'a gel hamama gidelim demesi şu an aklımı bulandırdı.![]()
Seni yemiş olmasınlar.Değil akrabasıymış reis..
Seni yemiş olmasınlar.
Kim derdin rtaşNiye yiyim barış bey, yiyecek olsam akrabam Sinan Kaya mı derim sence![]()
Başka kimleri tanıyorsunuz Targutay Bey.Niye yiyim barış bey, yiyecek olsam akrabam Sinan Kaya mı derim sence![]()
Kim derdin rtaş