Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Eyvallah kanksta görüştük kendisiyle selamı vardıGeçmis olsun üstat icerisi nasil murat saylakı gördun mü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah kanksta görüştük kendisiyle selamı vardıGeçmis olsun üstat icerisi nasil murat saylakı gördun mü?
1 gün de şuraya iyi 1 şey yaz yavsevmiyoruz yalan mı söyleyelim
Ustat gergin biraz kız mevzusu anlarsin ya. Alttan aliver1 gün de şuraya iyi 1 şey yaz yav![]()

Osman bey siz forumda miydınız yahuu hiç postlarinizi gormuyoruzzCamiamız içerisindeki bjk yalamalarına olan düşmanlığı beni cezbediyor![]()
Buralardayım üstadOsman bey siz forumda miydınız yahuu hiç postlarinizi gormuyoruzz
Amacımız Galatasaray ve Galatasaray'ın başarısı reis..Camiamız içerisindeki bjk yalamalarına olan düşmanlığı beni cezbediyor![]()
Aralarında beğenmediklerim de var ama olsun emek var sonuçta kanks yavKendisine şöyle bir akrostiş yazdım
M elike Çelik
U rsula Corbero
R achel Platten
A yça aşin Turan
T ara de Vries
D amla Sönmez
U rsula Corbero
R achel Platten
M argot Robbie
A zra Akın
Z endaya
zırvalıyon kanks yavAralarında beğenmediklerim de var ama olsun emek var sonuçta kanks yav![]()
Senin tarzda cevaplayayım kişiye göre değişir bu açıklama sen elmayı seviyosun diye muz da seni sevmek zorunda değil ulanzırvalıyon kanks yav
Aynı andabiraz bu konuyu uplayalim da diğer şaklabanlıklarimiz geri plana düşsün
Buralar güzelmiş dostum kaça aldınAynı andaHg Kemal'im
![]()
2 Kişiye 4 Maç tahmini karşılığında aldımBuralar güzelmiş dostum kaça aldın
Yazarken aklıma gelenleri yazdım bazı harflerde de zorluk çektim yoksa farklı bir listede olabilirdi kanks yavAralarında beğenmediklerim de var ama olsun emek var sonuçta kanks yav![]()