Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.354
- 1.873
Kirvemden hâlâ ses yok mu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat kardeşimin telefonu yok bende maalesef. Mahir de Hatay da onu aradım telefonu meşgul çalıyor.
sizin oralarda bişey var mı kanka sen döndün mü maçtan sonra neredesinMurat kardeşimin telefonu yok bende maalesef. Mahir de Hatay da onu aradım telefonu meşgul çalıyor.
@Umut Gül ün ailesi Malatyada reis onun bilgisi daha çok. Yıkılan binalar varmış ama diğer şehirler kadar kötü degilmis. Bizimkiler Batman'da Batman'da çok sıkıntı yokUmarım iyidir Murat'ın durumu ben de çok endişelendim ..Malatya'da var mı bir sıkıntı ?
Bizim eski evi muhurlemisler sanırım ama çok büyük sıkıntı yok. İyi bizimkiler. Ben İstanbuldayim halasizin oralarda bişey var mı kanka sen döndün mü maçtan sonra neredesin
Umarım iyidir Murat'ın durumu ben de çok endişelendim ..Malatya'da var mı bir sıkıntı ?
geçmiş olsun kankaBizim eski evi muhurlemisler sanırım ama çok büyük sıkıntı yok. İyi bizimkiler. Ben İstanbuldayim hala
Bizimkilerde yok ama 150 bina yıkılmış sadece merkezde
onda da numarası yok sanırımVasfiyle gorusuyolardi sanirim. Vasfi ulaşabilir
geçmiş olsun kardeşimBizimkilerde yok ama 150 bina yıkılmış sadece merkezde