- 20 Mayıs 2019
- 10.566
- 10.086
- 1.473
Telefonu olan kimse yok mu ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aramıştı ama açmamıştı@Umut Şimşek ’e de aylardır ulaşamıyoruz Murat’a umutun noyu vermiştim ara diye varsa umutta numarası vardır
nerde yazmış kanka18 aralıkta da yazmıs hatayda çok sallandık diye.depremin net hissedidiği bi yerde,inşallah apartman sağlamdır
genel sohbete girersen görürsün.orda da alıntı yaptım.mesajlarından searche hatay yazıp arattımnerde yazmış kanka
Lan olm aklım çıktıDüşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Sallandık çok şükür ki bizlerde 1 şey yok.Mahalleli genel olarak dışarıdaydı biz de ara sıra oraya gittik.Sallantı sonrası 1-2 tane şiddetli artçı deprem daha oldu ama diğerleri pek etkili değildi.Böyle durumlarda soğukkanlı olmak gerek.Allah'a şükür ki iyiyiz..
La olm sictin agizimizaDüşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Sallandık çok şükür ki bizlerde 1 şey yok.Mahalleli genel olarak dışarıdaydı biz de ara sıra oraya gittik.Sallantı sonrası 1-2 tane şiddetli artçı deprem daha oldu ama diğerleri pek etkili değildi.Böyle durumlarda soğukkanlı olmak gerek.Allah'a şükür ki iyiyiz..
Mahire ulaşabildin mi ben ulaşamadımDüşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Sallandık çok şükür ki bizlerde 1 şey yok.Mahalleli genel olarak dışarıdaydı biz de ara sıra oraya gittik.Sallantı sonrası 1-2 tane şiddetli artçı deprem daha oldu ama diğerleri pek etkili değildi.Böyle durumlarda soğukkanlı olmak gerek.Allah'a şükür ki iyiyiz..