murat durmaz

Düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Sallandık çok şükür ki bizlerde 1 şey yok.Mahalleli genel olarak dışarıdaydı biz de ara sıra oraya gittik.Sallantı sonrası 1-2 tane şiddetli artçı deprem daha oldu ama diğerleri pek etkili değildi.Böyle durumlarda soğukkanlı olmak gerek.Allah'a şükür ki iyiyiz..
Kardeş çok geçmiş olsun. Aklımız gitti.

Düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Sallandık çok şükür ki bizlerde 1 şey yok.Mahalleli genel olarak dışarıdaydı biz de ara sıra oraya gittik.Sallantı sonrası 1-2 tane şiddetli artçı deprem daha oldu ama diğerleri pek etkili değildi.Böyle durumlarda soğukkanlı olmak gerek.Allah'a şükür ki iyiyiz..
Geçmiş olsun. Sakin kalabilmek önemli. Artçılar bir süre devam edecek diyorlar. Dikkati elden bırakma.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardesim agladim yemin ederim. Cok gecmis olsun

s
senin daşşşana kurban! oh be

Çok geçmiş olsun

Senin oralar iyiyse internetteki yerler nereler Murat'ım? Çünkü silindir gibi geçmiş üstünden deprem Hatay'ın fotoğraflara göre.
Biz gece karanlıkta çıktık reis tanıdıkları almak için.Elektrikler de yoktu ama gördüğüm kadarıyla 1 binaya denk gelmedim.Gözümden de kaçmış olabilir o anki heyecanla.Elektrik direkleri ve duvarlar gibi yıkımlar mevcut reis.Allah yardımcımız olsun..

Biz gece karanlıkta çıktık reis tanıdıkları almak için.Elektrikler de yoktu ama gördüğüm kadarıyla 1 binaya denk gelmedim.Gözümden de kaçmış olabilir o anki heyecanla.Elektrik direkleri ve duvarlar gibi yıkımlar mevcut reis.Allah yardımcımız olsun..
Amin renktaş. Antakya devlet hastanesi size yakın mı? Yıkılmış. Polisevi yıkılmış.

Orada da devlet hastanesi yıkılmış. Devlete ait binalar yıkılıyorsa vatandaşa ait bina nasıl yıkılmasın?
Elbet 1 yıkım olmuştur ama ben gece dışında evden mahalleden dışarıya çıkamadım fırsatım olmadı.Allah herkesin yardımcısı olsun..

Geri
Üst Alt