Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.689
- 15.629
- 2.108
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka senin oturdğun yer neresi? Çıkıp bakabilme imkanın oldu yıkılan yerlereElbet 1 yıkım olmuştur ama ben gece dışında evden mahalleden dışarıya çıkamadım fırsatım olmadı.Allah herkesin yardımcısı olsun..
Yıkık bina göremedim diyordu. İskenderun'daydı sanırım. Ben anlamadım o zaman bizim gördüklerimiz ne? Tam tersiydi Murat renktaşımın anlattıkları.Kanka senin oturdğun yer neresi? Çıkıp bakabilme imkanın oldu yıkılan yerlere
Kendi oturduğu mahalle için öyle diyordu. Belki müstakil binaların olduğu bi yerdedirYıkık bina göremedim diyordu. İskenderun'daydı sanırım. Ben anlamadım o zaman bizim gördüklerimiz ne? Tam tersiydi Murat renktaşımın anlattıkları.
Tamam işte. Bize mahalle diye anlatmıyorlar. Tüm Hatay yerle bir deniyor. Görüntüler de o yönde hep.Kendi oturduğu mahalle için öyle diyordu. Belki müstakil binaların olduğu bi yerdedir
Benim olduğum yer merkeze az uzak.Burda evler genelde ya tek katlı ya da 2 katlı.Apartmanlar da var ama genele bakıldığında az ki benim olduğum yerde binalarda 1 sıkıntı yok.Daha çok merkezi yerlerde var bu sıkıntı.Misal diğer ilçeler de Dörtyol'da daha az.Erzin'de hiç yok mesela.Sadece minareler ve elektrik direkleri gibi yerler yıkılmış hâlde.İskenderun'un merkezi yerleri ve Hatay'ın merkezinde fazla bu olaylar.Bazı dağlık arazisi fazla olan ilçelerde de bu durum mevcut..Kanka senin oturdğun yer neresi? Çıkıp bakabilme imkanın oldu yıkılan yerlere
Etrafa bakınabildin mi peki hiç durumlar nasılBenim olduğum yer merkeze az uzak.Burda evler genelde ya tek katlı ya da 2 katlı.Apartmanlar da var ama genele bakıldığında az ki benim olduğum yerde binalarda 1 sıkıntı yok.Daha çok merkezi yerlerde var bu sıkıntı.Misal diğer ilçeler de Dörtyol'da daha az.Erzin'de hiç yok mesela.Sadece minareler ve elektrik direkleri gibi yerler yıkılmış hâlde.İskenderun'un merkezi yerleri ve Hatay'ın merkezinde fazla bu olaylar.Bazı dağlık arazisi fazla olan ilçelerde de bu durum mevcut..
Anladım kanka. İskenderunu gezmiştim zaten, çok eski binalar vardı. Antakyayı fazla hatırlamıyorum ama orada da yapılarının genelinin çok eski olasılığı yğksek. Allah yardımcınız olsun kankaBenim olduğum yer merkeze az uzak.Burda evler genelde ya tek katlı ya da 2 katlı.Apartmanlar da var ama genele bakıldığında az ki benim olduğum yerde binalarda 1 sıkıntı yok.Daha çok merkezi yerlerde var bu sıkıntı.Misal diğer ilçeler de Dörtyol'da daha az.Erzin'de hiç yok mesela.Sadece minareler ve elektrik direkleri gibi yerler yıkılmış hâlde.İskenderun'un merkezi yerleri ve Hatay'ın merkezinde fazla bu olaylar.Bazı dağlık arazisi fazla olan ilçelerde de bu durum mevcut..
İskenderun'un merkezi karışık.Hatay'ın merkezine gidemedim ama ordan gelen bilgiler de iyi değil.Benim tanıdıklar daha çok Dörtyol ve Erzin'de İskenderun'un yanı sıra.Hatay'ın diğer ilçeleriyle bu ilçelerin arasında mesafe farkı var o yüzden bu 2 bölge arasında insanlarda pek yakınlık yok.Oraya tayin için gidenler oluyo genelde.Ve bu 2 bölgede çoğunluk yaşayanlar hep oranın insanları.Allah herkese yardım etsin..Etrafa bakınabildin mi peki hiç durumlar nasıl
Teşekkür ederim kanka.Allah herkese yardım etsin..Anladım kanka. İskenderunu gezmiştim zaten, çok eski binalar vardı. Antakyayı fazla hatırlamıyorum ama orada da yapılarının genelinin çok eski olasılığı yğksek. Allah yardımcınız olsun kanka![]()
Çok geçmiş olsun reis Hatay'da olduğunu bilmiyordum. İnşallah iyisindirİskenderun'un merkezi karışık.Hatay'ın merkezine gidemedim ama ordan gelen bilgiler de iyi değil.Benim tanıdıklar daha çok Dörtyol ve Erzin'de İskenderun'un yanı sıra.Hatay'ın diğer ilçeleriyle bu ilçelerin arasında mesafe farkı var o yüzden bu 2 bölge arasında insanlarda pek yakınlık yok.Oraya tayin için gidenler oluyo genelde.Ve bu 2 bölgede çoğunluk yaşayanlar hep oranın insanları.Allah herkese yardım etsin..
Teşekkür ederim kanka.Allah herkese yardım etsin..
İyiyiz reis teşekkür ederim.Hatay'ın İskenderun ilçesindeyim merkeze az uzaktayım.Allah herkese yardım etsin..Nerde
Çok geçmiş olsun reis Hatay'da olduğunu bilmiyordum. İnşallah iyisindir