- 31 Ağustos 2021
- 69.306
- 49.629
- 3.258
Gerçekte böyle bir teklif yokken neden düşüncesinden ödün versin adam. Çıkar koy masaya 50 milyonu sonra sor soruyu
Gözler sende Sayın @Emre Zeytinli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekte böyle bir teklif yokken neden düşüncesinden ödün versin adam. Çıkar koy masaya 50 milyonu sonra sor soruyu
Gözler sende Sayın @Emre Zeytinli

Eyvah - TS maçı çerezsiz mi geçecek yoksa
TL hesabının boş olması döviz vb hesaplardaki milyonlara işaret midir
Banane reis bunun yeri burası mı gidip konusuna atsana yav
Sen sapıklığı bıraktın miSapık herif.
![]()
Hadise benim ve sevgili kardeşim @Temmuz Kayalar'ın radarına giriyor.Bunun mintkasina sen bakmiyon mu lan. Tabi sana atacam. Hadise diye kivraniyon burda
@Murat Durmaz tufegini çıkar bence
Benim Hadise hanımefendiye karşı en ufak 1 saygızılığım olmamıştır.Yanlış anlaşılmak istemem.İyi günler dilerim..
Laf anlatamazsın ki bu @Barış Savaş'a. Herkesi kendi gibi sapık sanıyor.Benim Hadise hanımefendiye karşı en ufak 1 saygızılığım olmamıştır.Yanlış anlaşılmak istemem.İyi günler dilerim..
Yatak odasının tavanı komple ayna ile mi kaplı?Çıplak ayakla gezmekten cok hoslandiğini biliyorum. Özellikle temiz soguk fayans falan görsün direkt corabi ayakkkabiyi cikarir. Şıp sıp yürür sağa sola çok ilginç bie özelliktir.
Millet ne der falan demez evi de full fayanstır mutfaktan yatak odasina kadar halıya da o yüzden karşıdır.
Sus lan Fransa'ya gelirsem seni bulurum. Yengeden korkuyon banami saldiriyon biletini kestim